Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Doris2 - all messages by user

1/16/2017 2:39:55 AM
Adidas Originals ZX Flux Bestellen Adidas Originals ZX Flux Bestellen


De Adidas Originals ZX Flux heren is een gekenmerkte troef voor de drie strpies sinds zijn debuut meer dan twee jaar geleden. Sindsdien, in ware adidas mode, het silhouet is omgetoverd tot talloze transformaties onder de Originals imprint voor wat het seizoen is op dit moment in de sessie. Dit gedempte Adidas Originals ZX Flux dames Verve is van plan te zijn een vrouw's exclusieve, zoals de hiel kooi wordt gedumpt voor een eenvoudige versterkt overlay in synthetische vorm. Zelfs de traditionele ZX zool, de functie die de schoen de naam gaf en weer terug harkened uit de late jaren '80 loopt afdruk, is gekozen voor een meer lifestyle-vriendelijke gegoten fit.

adidas Originals heeft een ton van de geweldige ideeën tentoongesteld in het afgelopen kalenderjaar, maar misschien wel het hoogtepunt van alle niet-Yeezy hype was dit Adidas Originals ZX Flux Winkel. De schoen draaide hoofden in de NBA All-Star Weekend feest in februari, en de schoen had absoluut niets te maken met basketbal. De slangenhuid-achtige bovenste verdedigde een reflecterende 3M constructie die iriserende in de natuur was, dus wanneer het licht het silhouet te raken, een scala aan regenboogschaduwen getransformeerd de schoen in een van de helderste creaties van het jaar. Aanvankelijk debuteert op een eenvoudige donkergrijze, vandaag zien we de XENO Technology verrassende terugkeer in een all-black-alles esthetiek. Als je gemist op de eerste paren, nu is je kans om het goed te maken.

Hoewel het nog steeds een van de meer populaire modellen adidas 'te zijn, heeft
de Adidas Originals ZX Flux Goedkoopste ervaren een zekere vermoeidheid het afgelopen jaar, want het is uitgebracht in zo'n grote verscheidenheid van kleurstellingen. Op dit punt, het merk realiseert zij moeten het model geeft een revisie, en dat is precies wat ze aan het doen zijn op deze laatste druppel. Gecompromitteerd van een complete beige bovenste, de schoen is voorzien van een unieke camo afdrukken anders dan alles wat je ooit hebt gezien. De tussenzool bevat dezelfde print, maar in andere en meer levendige tinten van bruin, en bieden een mooie contrasterende look die perfect is voor de herfst.

Op dit punt hebben we zo ongeveer alles wat denkbaar op het Adidas Originals ZX Flux Bestellen gezien. En als je niet iets op zijn veelzijdige bovenste dat u wilt hebben gezien, kunt u het te laten gebeuren jezelf door het nemen van een foto en het gebruik van de #miZXFLUX app. Met de vele kleuren en prints al op de ZX Flux, de adidas Originals team wendt zich tot één van de details in het design van de schoen om mee te spelen met het volgende: de TPU hielkap. Hier wee zie de hiel steun stuk gedaan in een unieke blauw-to-zilver metallic afwerking, terwijl de rest van de bovenste blijft vrij eenvoudig in grijze mesh met koninklijke blauwe accenten.
1/16/2017 2:41:30 AM
Adidas NMD Baratas Online Adidas NMD Baratas Online


El Adidas NMD Baratas Online está trabajando horas extras en el mes de marzo, ya que estaremos viendo diferentes versiones del corredor de peso ligero de la versión de adidas para hombres y mujeres. Uno de los colores de
la Adidas NMD Precio que será la liberación de este mes es el par que se ve arriba, que cuenta con una malla negro superior en lugar de los tradicionales pares Primeknit que hemos visto en los últimos lanzamientos. Además de la parte superior de malla negro, también podemos ver detalles blancos en la pestaña del talón y la entresuela BOOST. Las cosas que se envuelven son insertos EVA negro y azul en la suela intermedia.

¿No pensabas que adidas Originals iba a dejar que la Adidas NMD Ofertas se deslice sin una versión totalmente blanca golpeando a los minoristas, ¿verdad? Los adidas Ultra Boosts demostraron ser increíblemente populares en el aspecto blanco y blanco, y ahora el adidas NMD Runner, el modelo que perfectamente mezcló el presente de adidas con inspiraciones pasadas de la talla de Boston Super y Rising Star, es bendecido con el perfecto "Triple blanco" mirar.

Los nuevos colores para Adidas NMD Hombre están empezando a rodar de forma más constante, ya que vemos otra nueva imagen de la popular silueta nueva. Siguiendo el primer color de color Primeknit en blanco y negro, éste presenta una apariencia semejante al camuflaje, pero con el amarillo arrojado en la mezcla para la parte superior tejida. Si te has perdido los dos primeros colores o simplemente quieres mantener tu colección adidas NMD R1 cada vez mayor, ten en cuenta que la nueva versión amarilla bajará en Europa el 20 de febrero y manténgase informado de cualquier información de la versión estadounidense.

Si consiguió sus manos en la primera Adidas NMD Mujer liberación o se perdió gracias a las cantidades limitadas, por ahora es probable que sed de más de adidas más calientes nueva silueta. Después de caer inicialmente a finales de 2015, finalmente estamos obteniendo un segundo colorway del NMD, esta vez con un gráfico en negrita en la parte superior de Primeknit. El fuzz-como gráfico TV cubre la zapatilla de tacón a dedo del pie, con acentos en negro y una ausencia de las tres rayas en el midfoot como el primer colorway.
pages: 1