Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 90 Korting Messages in this topic - RSS
2/2/2018 8:57:45 PM
Arnold23
Posts 2
Nike Air Max 90 Korting


De Nike Air Max 90 dames ontvangt de laatste tijd allerlei soorten liefde. Tussen het 'Safari-pakket' naast de Nike Air Max 1 en het luxueuze gezinsmotief 'Escape 3', is de 1990-versie van de kenmerkende Air Max-lijn opnieuw opgekomen terwijl deze zich in 2015 voorbereidt op zijn 25-jarig jubileum. Vandaag kunnen we zien Safari komt opnieuw aan, dit keer in een look die sterk lijkt op de OG Infrared-aflevering. De kleurdenotatie is hier Hyper Punch op de tussenzool, veters en hielbranding, omdat het Tinker Hatfield-helmedpatroon een structuur krijgt op de toebox en het zijpaneel.

Temidden van de verschillende materiële en structurele updates die momenteel de Nike Air Max 90 heren als basis gebruiken, is het originele silhouet teruggegaan naar de basis met een paar eenvoudige all-suede kleurstellingen. Dit is het derde voorbeeld van een volledig suède AM90 met een tonaal bovenwerk met een pop-kleur op de enkel / inlegzool en de buitenzool, gevolgd door Pale Grey / Laser Orange en Brave Blue / Atomic Pink-make-ups. Deze is Dark / Medium Grey en Volt, een combinatie die zo goed heeft gewerkt voor de opvolger van een Nike Air Max 90 Online Kopen in de 95.

Vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken - de Nike Air Max 90 Bestellen goedkoop-tapestijl is er ook een die zich uitbreidt naar hun maatvoering. Hier wordt de sneaker in een andere opkomende camouflage colorway getoond, deze wordt net iets feller dankzij de roze accenten overal. Die specifieke roze tint komt net iets helderder uit dan de klassieke "Infrarood", waardoor de weinige kansen van deze sneaker worden weggenomen om elk stukje nostalgie op te trommelen. Lees verder om alle hoeken van deze Nike Air Max 90-remix te zien en blijf bij Sneaker News om te weten wanneer deze opgenomen AM-klassiekers hier in de Verenigde Staten beschikbaar zijn.

OG Air Max 90 en 95 esthetiek genesteld naast elkaar als onderdeel van het Air Max + 2013 Heritage Pack. Hier zien we die beroemde stijlen nog eens gecombineerd, maar op een andere manier, omdat de Nike Air Max 90 Korting de originele Infrarood / Laser Blue blokkeermal en verwisselingen in Cyber ​​gebruikt voor een zonnige gele burst - een beetje een eerbetoon aan de release 2003 van de dope "Hot Lime".
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 90 Korting