Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Roshe Sale nl Messages in this topic - RSS
1/31/2018 9:11:04 PM
sgshshs
Posts 2


De obsessie met grafische prints van Nike Roshe Zilver Opruiming Run is pas in het jaar toegenomen en de laatste Azteek-esthetiek is meer klaar voor de herfst dan de huidige zomerhitte. De bovenste overlay heeft een briljante reeks van kaneel- en Total Orange-stamprints terwijl wat Nike's roeping Hay op de hiel en de toebox landt, met de juiste hoeveelheid rode vlekken doorheen. Bent u een fan van de look? Deze Roshe heeft onlangs op overzeese locaties gespeeld, dus blijf snel afgestemd op een release release datum van de staat.

De Nike Roshe Roze Goedkoop Run stijgt snel als een van de favoriete silhouetten van het merk voor promosieproblemen met speciale uitgave. Deze geweldige Mid was voor het Grimm Gala-liefdadigheidsgebeurtenis terug in februari, waarvoor Tinker Hatfield een uniek ontwerp voor veilingdoeleinden heeft gecreëerd om de opbrengst naar het Doernbecher Children's Hospital te genereren.

Neem diep adem en bekijk deze laatste beluchte editie van de Nike Roshe Dames Zwart Bloemen Nederland One voor dames. Deze BR (Breathe) editie komt perfect in parallel met het warmer weer en ontvangt een strakke mix van kleuren in Artisan Teal voor de grote holle mesh bovenkant en accentueert vervolgens met Volt. Het eerlijkere geslacht kan deze stralende Roshes toevoegen aan hun zomer sneakerrotatie door ze nu te halen uit selecte Nike Sportswear-retailers zoals Rock City Kicks.

De Nike Roshe Sale nl is de afgelopen vier jaar een zomerstokje geweest, dus waarom zou Nike Sportswear nu de onmiddellijke classic van Dylan Raasch niet meer herleven? De laatste twee kleurenwegen bieden een gloednieuwe aanpak op camouflage, omdat een fractale print gebruik maakt van een scala aan vormveranderende hoekafbeeldingen compleet met vreemde strips en tonale tinten voor een geweldige nieuwe aanpak op de Roshe. Beschikbaar in een Dark Grey / Gamma Blue combinatie of Cargo Khaki / Light Bone aanbieding, elk van deze Roshes komt compleet met de originele EVA foam oustole die uitkomt op de voortdurend geziene natuurlijke bewegingstendensen. Bekijk hieronder een gedetailleerd voorbeeld en wees op zoek naar elke kleurweg om later deze zomer naar retailers te komen.

Voor jullie Nike Roshe Online Kopen, Flyknit en "all-black-everything" fans, geven we je een moment om te ademen. Het simpele concept om al deze drie elementen in één schoen te zetten, zorgt ervoor dat je hoofd ontploft en indrukwekkend genoeg maakt, Nike laat ons weer zien waarom minder is. Deze laatste monochromatische release houdt nog steeds vast aan de 'simplistische' basis waarop het werd gebouwd. Hoe stapel deze loper op met Nike's beste "All Black" Flyknit Roshe-weergaven van het jaar? Nadat u meer foto's hieronder hebt bekeken, weet u dat dit paar nu beschikbaar is bij goede Nike-retailers, zoals een Bows and Arrows.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Roshe Sale nl