Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas tubular instinct low shoes Messages in this topic - RSS
1/30/2018 9:34:59 PM
jdiryghsghwa
Posts 3


Adidas tubular instinct grey er en slank og stilfuld livsstilsmodel, der oprindeligt blev udgivet tidligere i år. Konstrueret med en modificeret Tubular gummi ydersål, har denne high cut sneaker vendt hoveder lige siden de ramte hylder. Den nyeste version af denne model, Adidas Tubular Instinct Boost, hæver denne alsidige model med premium materialer og ekstra komfort i fodtøj. Den øvre består af kvalitet ufortyndet argentinsk læder, har indviklede stjerneperforeringer, reflekterende tråd på snørebåndene og behagelig energibesparende BOOST-polstring.

Ovenfor finder du en ny version af adidas tubular instinct beige, der giver silhuetten en premium opgradering ved at dække overdelen i en sort læder øvre. Endnu mere af det samme svarte læder kan ses på tungen, mens en tonal sort suede ser ud til at tage sig af hælområdet. Oprettelse af kontrast er gummisålen, der omfatter White Boost mellemsålen, hvilket gør det til den mest behagelige adidas tubular instinkt, du nogensinde vil bære. Tilgængelig internationalt vil vi fortælle dig, hvornår disse kommer til land.

Adidas 'Tubular blev oprindeligt frigivet som løbesko i 1994 og har set mange innovationer siden starten - nu opdateret med en høj holdning og skåret fra ufortyndet argentinsk læder.adidas tubular instinct low shoes Denne moderne omarbejdning er baseret på prototyperne, som var for langt foran deres tid, inspireret af det indre rør af oppustelige dæk og sat på den energibesparende midtsåle. Færdig med stjerneformede perforeringer og reflekterende snørebånd.

En høj top vil altid være mere køligere end en lav top. Nå, i hvert fald for nogle. adidas går tilbage til fremtiden med denne nye tage af tubular instinkt.adidas tubular instinct boost Inspireret af 90'erne og med bball frembringer den tyske etiket en distinksilhouette. den kommer med håret ruskind i forfoden, der overgår til nubuck i hælområdet, tekstilforing, boost ™ 's energi-tilbagevendende egenskaber og gummi ydersål.

http://www.skarpepriser.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas tubular instinct low shoes