Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Cortez Heren Schoenen Geel Sale Nederland Messages in this topic - RSS
1/30/2018 2:36:22 AM
azzIsaac
Posts 2


Elke week die voorbijgaat, komen we steeds dichter bij de zomer die eindigt en begint te vallen. Ik word er elke dag aan herinnerd sinds ik steeds meer sneakerartikelen tegenkom die geschikt lijken voor het komende seizoen. Neem bijvoorbeeld de Nike Cortez Heren Schoenen Geel Sale Nederland SP die je hierboven ziet in vijf verschillende fall-ready kleurstellingen. Laten we kijken.

De Nike Cortez Blauw te koop SP is gekleed in materialen die nauw aansluiten op het herfstseizoen, zoals corduroy, suede en nylon. Er zal ook een kleine Swoosh op de teen zitten die de schoen een aparte look geeft in vergelijking met de originele Nike Cortez. Als ze blauw, bruin, rood, grijs of olijfgroen zijn, worden alle paren gecompenseerd door de witte tussenzool die hieronder te zien is.

Nike begint met het uitrollen van afbeeldingen van wat we dit najaar van het merk kunnen verwachten. Vervolgens hebben we afbeeldingen van de Nike Cortez die is opgenomen in het Nike Fits-pakket voor Nike Sportswear. Het pakket bevat een Nike Air Huarache, Nike Roshe Run, een Nike Cortez Zeil outlet en verschillende andere silhouetten.Elke schoen komt in grijs, zwart of kastanjebruin en is vervaardigd met een Tech Fleece-basis. Er zullen twee versies van het silhouet van Nike Air Cortez zijn. De ene zal worden gemaakt met een mix van Gray Tech Fleece en zwarte synthetische accenten overal, terwijl de andere volledig in het grijs wordt uitgevoerd.

Nike heeft het klassieke silhouet van Cortez genomen en dit jaar een beetje een opknapbeurt gegeven. We hebben de laatste paar maanden verschillende variaties op de schoenrelease gezien en nu hebben we er nog een om naar te kijken. Deze versie van de schoen gaat de traditionele route en zal worden gedaan in een Gym Red / White-make-up.
Nike begint met het uitrollen van afbeeldingen van wat we dit najaar van het merk kunnen verwachten. Vervolgens hebben we afbeeldingen van de Nike Cortez die is opgenomen in het Nike Fits-pakket voor Nike Sportswear. Het pakket bevat een Nike Air Huarache, Nike Roshe Run, een Nike Cortez Nauwelijks Druif Korting en verschillende andere silhouetten.

Elke schoen komt in grijs, zwart of kastanjebruin en is vervaardigd met een Tech Fleece-basis. De Nike Cortez Wit Aanbieding zal worden gemaakt met een mix van Gray Tech Fleece en zwarte synthetische accenten overal.Onlangs tentoongesteld in Black, zal de nieuwe NikeLab Classic Cortez "Big Tooth" ook worden aangeboden in een tijdloze witte variant voor zijn nieuwste vertolking dit seizoen. In werkelijkheid een verfijnde en luxueuze versie van de de Nike Cortez, de low-top sneaker met een scherpe snit Neopreen bovenkant met de toevoeging van tonale suède accenten geïmplementeerd op de oogjes, teen, Swoosh en hiel.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Cortez Heren Schoenen Geel Sale Nederland