Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 1 Kjøpe Online Messages in this topic - RSS
1/25/2018 2:16:39 AM
iojsvi
Posts 2


Nike Air Max 1 Kjøpe Online får et luksuriøst nytt utseende for damene med disse to colorways med metalliske tær. Ultra-utgaven av den klassiske løperen får det premium feminine utseendet med en to-tonet øvre med matt finish på baksiden og metallisk ferdig til tærne. De stilig subtile fargekombinasjonene inkluderer en svart / metallisk hematittblanding, samt et imponerende lysbens / metallisk rødbronseutseende. "Metallic Toe" Women's Air Max 1 Ultra-pakken kommer til utvalgte Nike Sportswear-forhandlere senere i høst.

Den ville Nike Air Force 1 for kvinner vi så i forrige uke ser ut til å være en del av en pakke, da vi ikke ser en matchende Air Max 1. Denne No-Sew iterasjonen av den klassiske løperen har samme lyse oransje tech mesh øvre med en stilisert leopardutskrift integrert i designet. Denne Nike Air Max 1 Beste Pris mottar også Volt mudguards og turkise Swooshes for å få det tropiske utseendet til å skille seg ut enda mer. Damene som tør å bære et par, kan finne dem som kommer nå hos utvalgte Nike Sportswear-forhandlere som Oneness.

Du visste at det skulle komme før eller senere. Den "Flerfarget" utseendet kommer på den nyeste Flyknit-opprettelsen fra Nike Sportswear, den nye Air Max 1 Ultra Flyknit. Denne kvinners utgave av regnbue Flyknit look har en blanding av Photo Blue, Deep Royal Blue, Pink Flash, og et dråpe gul over den detaljerte Flyknit-vevet. Mer Photo Blue brukes på Hyperfuse mudguard, mens tungen blir solid rosa. Nike Air Max 1 Lavest Pris "Multicolor" kommer til utvalgte Nike Sportswear-forhandlere fra 28. juli.

Nike Sportswear har en spesiell kvinners enesteNike Air Max 1 Kjøp utgivelse for Black Friday. Tinker Hatfields synlige luftmynte brøt ut på scenen i 1987 som en må-ha-løpsmodell, men har siden blitt en livsstil i flere konstruksjoner enn vi kan ærlig telle med Lunarlon, Flyknit, Engineered Mesh og flere oppdateringer. I dag ser vi på Nike Air Max 1 Ultra i en topp Metallic Silver Jacquard øvre.

Denne OGNike Air Max 1 Billig Obsidian falt først i 1988 og for å feire sin 30-årsjubileum, kommer modellen tilbake i 2018. Siste gang vi så dette paret, ble det i 2003, og denne jubileumsutgaven vil bli kledd i sin opprinnelige fargevalg av grå og obsidian på tvers av lærets øvre med røde aksenter thoughout. En hvit mellomsåle fullfører stilen helt. Nike Air Max 1 OG Anniversary Game Royal har en hvit mesh øvre med nøytral grå nubuck overlegg på sidepaneler og hæl. Den skinnende stjernen av skoen er Game Royal som vises på Swoosh-merkevaren, hele slammen, øvre øyelett og Nike-merkevaren på tungen og hælen. Capping ting av er en hvit mellomsåle og svart / hvit gummi yttersåle.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 1 Kjøpe Online