Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Maak je klaar voor de Air Jordan 1 Gatorade Lemon Messages in this topic - RSS
1/8/2018 7:59:25 PM
Ligand8
Posts 4
Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de gel lyte iii en de 25 variaties die allemaal door Ronnie Fieg zijn gemaakt, heeft hij een exclusieve "Homage" -versie van de Gel Lyte III op Art Basel in Miami uitgebracht. Deze "What the Fieg" mashup combineert kleuren en materialen van 13 van de vorige ASISC Gel Lyte III sneakerontwerpen van Ronnie Fieg. Sommige van die releases bevatten de "Salmon Toe", "Cove" en "Leatherback." Inbegrepen in de release was Fieg's eerste geschreven boek, emaille pinnen, niet-overeenkomende veters, een stalen ring van elk materiaal dat op de schoenen werd gebruikt en 13 individuele Houding Sokken.


Hierboven krijgt u een goed beeld van deze nieuwe gebreide variant van de asics gel lyte 5, de Asics Gel Lyte 5 Sanze Knit. Gedaan in een overwegend witte colorway, bestaat de constructie van de schoen uit een licht beige gebreid bovenwerk gecombineerd met off-white leren overlays. Andere details zijn de geribbelde manchet op het sokachtige ontwerp, een leren hielkap, treklipjes op de hiel en tong en een uniek ogende zoollezige doorschijnendheid aan de achterkant. Vind je het leuk wat je ziet? Haal de Asics Gel Lyte 5 Sanze Knit White vandaag op bij geselecteerde retailers over de hele wereld, zoals SneakAvenue voor $ 160.


Het nike air jordan 3 OG Retro Black Cement en zijn triomfantelijke terugkeer staan ​​gepland op februari 2018 voor zijn 30ste verjaardag. De sneaker werd oorspronkelijk uitgebracht in 1988 en ging opnieuw worden vertoond in 1994, 2001, 2008 en de laatste keer in 2011. Met zijn klassieke en legendarische colorway van Black, Cement Grey en Fire Red, is het model ook gedetailleerd met klassieke Nike Air branding op de hiel en buitenzool, een Fire Red tongvoering en witte middenzool om het klassieke ontwerp helemaal af te maken.
pages: 1
|

Home » Announcements » Maak je klaar voor de Air Jordan 1 Gatorade Lemon