Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Online Kopen Messages in this topic - RSS
12/25/2017 2:20:22 AM
gsg8787
Posts 2


De bijgewerkte Primeknit-constructie van de Adidas Stan Smith Online Kopen gaat niet meer zwart met deze nieuwste vermoorde colorway. Jazeker, de populaire "Triple Black" -behandeling die je op vrijwel elke andere sneaker hebt gezien, is de laatste tijd toegepast op de Stan Smith Primeknit voor deze versie met niets dan zwart van het tonglogo op de buitenzool.

adidas Originals zet zijn Primeknit-regiment voort op enkele van hun meest iconische modellen met de Adidas Stan Smith Waar te Koop Primeknit. We hebben gezien hoe de lichtgewicht, luchtig geweven bovenkant wonderen deed voor het retro tennismodel in het verleden, maar niets is zo perfect als deze cleane Triple White colorway.

Dit zijn zeker niet de klittenbandschoenen van je opa ... tenzij je opa ongewoon modieus is voor zijn leeftijd en houdt van helemaal rode sneakers. De Adidas Stan Smith Sale Nederlandgaat helemaal rood voor deze nieuwste versie van het silhouet en vervangt de standaard schoenveters voor drie klittenbandsluitingen. Het rode leren bovenwerk is perfect afgewerkt met een bijpassende tint helder rood voor de semi-doorschijnende rubberen buitenzool voor een aantal van de populairste velcro-sneakers ooit. Je zult ze snel kunnen vinden bij bepaalde adidas Originals-winkels.

De legendarische tennisklassieker van de drie strepen, de Adidas Stan Smith Sale nl, maakte een paar jaar geleden golven toen het de defacto retro was in de line-up van het klaverblad. Primeknit, leer, camouflage, suede - noem maar op - allemaal op het eenvoudige bovenwerk van de schoen om het te transformeren in een bonafide, moderne levensstijl.

adidas Originals is druk bezig geweest Ultra Boost en NMD-warmte gedurende de zomer te laten vallen, maar dat betekent niet dat de drie strepen enkele van hun iconische levensstijlmodellen hebben verlaten van de vorige dag. Neem bijvoorbeeld de Adidas Stan Smith Opruiming . De tennisklassieker is ontelbare malen opnieuw gemaakt in Primeknit, luxueus leer en nog veel meer. Nu hebben de micro perforaties een ademend bovenwerk dat perfect is voor de warmste maanden
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Online Kopen