Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike dunk herren Messages in this topic - RSS
11/20/2017 8:18:50 PM
zxvzsfsags
Posts 3


In 1985 werd de Nike Dunk nike dunk sb low uitgegeven als een technische basketbal sneaker. Specifiek ontworpen met meerdere panelen voor extra ondersteuning op het hof, was dit iconische model een direct hit en aangenomen door vele basketbalteams. Door de jaren heen is het overgeschakeld van een hof sneaker naar een gezocht skateboarding model, en zelfs een sefashion-forward lifestyle schoenen keuze voor vrouwen. Dit komt doordat Nike constant veranderingen aan de sneaker maakt, bijvoorbeeld de nieuw uitgegeven Nike Dunk Hi "Ease." Dit Dunk-model met volledig laceless vrouwen is vervaardigd met een leren bovenkant, mesh tong en een verstelbare klittenband.

Viering nike dunk sb high van het 15e jaar in skateboarding in 2017, Nike SB teamde met Vice om de Dunks bescheiden begin te kronkelen, waardoor de overgang van een basketbal klassieker naar een skateboarding icoon.

Kijk nike dunk herren eens naar de grote documentaire hierboven om iets meer te leren over de oorsprong van de schoenen impact op skateboarding, en winkel hier onze nieuwste Nike SB product online hier en in maat? nu opslaan.

De nike dunk schwarz Nike SB Dunk High Black Suede steekt het gelijknamige materiaal over de bovenkant, bedekt met een tonale leer Swoosh. De veters en zelfs de tong-tag zijn helemaal zwart-out, met de klassieke gom bruine zool de enige bastion van contrast.

http://www.trendycollectie.com/
pages: 1
|

Home » General » nike dunk herren