Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas ultraboost online Messages in this topic - RSS
11/16/2017 3:00:00 AM
Annow1985
Posts 4
adidas superstar heeft een nieuwe limited edition signature colorway van de Matchcourt Mid uitgebracht voor teamruiter Na-Kel Smith. De iteratie is West Coast-geïnspireerd en gebouwd om te presteren, omdat het de enige grain leather-model is binnen de Matchcourt-franchise, hier met een volledig wit bovenwerk, rubberen neus en gevulkaniseerde zool. Het merk Three Stripes naast heeft op zijn beurt een blauw kleurverloopeffect, terwijl tonale veters begeleiden om de release af te ronden.


adidas tubular kopen transformeert twee van de meest iconische modellen, de Stan Smith en de Rod Laver, voor de luxe, met goud gesmeerde "999 Noble Metals" sneaker pack. De Three Stripes heeft samengewerkt met een van de oudste en meest gerenommeerde Duitse goud - het verslaan van fabrikanten, "Eytzinger," om deze opulente nieuwe toevoegingen aan zijn line-up voor lifestyle-sneakers te creëren. Elke schoen heeft 999 gouden details op de tong en het hiellipje, evenals meer gouden branding op de binnenzool.


Het adidas "998 Noble Metals" -pakket van adidas ultraboost online kan worden uitgebracht in de webwinkel van het merk op 15 juli. Dit is de eerste druppel uit een bredere collectie waarin "edele metalen" zijn verwerkt, dus verwacht meer premium adidas-sneakers met goud, zilver en platina details in de weken en maanden die komen ..didas beweert dat Skechers de Springblade-technologie van Adidas heeft gekopieerd bij het maken van de Mega Flex.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas ultraboost online