Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Dunk Hyper Groen Online Kopen Messages in this topic - RSS
11/9/2017 3:26:48 AM
tired
Posts 2


Een eenvoudig wit bovenwerk ziet alternerende panelen van Team Orange, terwijl een geremasterd premium leer de kwaliteit en aandacht voor detail in het origineel weer terugneemt. Dit paar is voor het laatst uitgebracht in 2005 met hits van suède ter ere van het 20-jarig jubileum van de Nike Dunk Goedkoop, maar wat vind je van de all-leather variant? Blijf op de hoogte voor een releasedatum in de nabije toekomst en laat het ons weten als je een fan bent van deze Dunk-retro door je gedachten te richten op de sectie Reacties.

Wanneer het legendarische skate merk Supreme de Nike-sportkleding voor een schoenenversie bevestigt, bestaat hun iconische samenwerkingsproces meestal in drie opties: wit, zwart en het altijd gewilde rood. We zagen het het laatst gebeuren met de Nike Air Force 1 High en nu weerspiegelt deze inline Nike Dunk Chicle Geel Sale nl High CMFT 'Preme's manieren met vergelijkbare kleurkeuzes. Nee, dit is geen Supreme Nike Dunk, maar voor het geval je nostalgisch bent over de dagen dat het skate merk hun kenmerkende stijl aan het iconische model heeft gegeven, kun je hier een vergelijkbare sfeer krijgen.

Het merk met de achterkant van de hiel is van belang, omdat elk paar een opvallende witte branding heeft met verschillende woordmerken (waarvan er nog steeds een mysterie is, gezien de fotolimieten hier). Dus er dreigt een stadspakket opdoemen. Bekijk hieronder meer over deze Nike Dunk Hyper Groen Online Kopen CMFT en laat ons weten of je een fan bent van dit trio door je gedachten te richten op onze opmerkingen.

We hoeven u er niet aan te herinneren dat de ongeslagen versie van Californië altijd wat warmte brengt op de afdeling samenwerking. Deze aankomende Nike Dunk Zwart Opruiming Lux zet zijn traditie van historische Dunk-ontwerpen voort, met ongekende branding op de markt en de tong voor de meest gedurfde kijk op het Nike-logo tot nu toe. Het paar verwisselt de traditionele branding voor een 'Just Do It'-patch uit de late jaren 80 op de tong in een grimmige zwart-witstijl. De zijpanelen hebben elk 'Nike' en '1985' onder de levendige pop van de roodachtig-roze Swoosh. Een Amerikaanse releasedatum is nog niet bevestigd, maar retailers in het buitenland zijn begonnen om ze in voorraad te houden ter voorbereiding op een 11/5 release, dus bekijk hieronder een volledige look en laat het ons weten als je een fan bent van Undefeated's nieuwste Nike Dunk samenwerking door chanteren in hieronder.

Nike Sportswear begint aan de vakantiestemming en wordt deze Halloween duivels met de Nike Dunk Donker Loden Nederland High CMFT "Coffin". De grimmige inspiratie is de Dunk in een deathly zwart lederen bovenwerk met lakleder Swooshes en een bloedrode, gewatteerde fluwelen kraag om de binnenvoering van de traditionele vampierskist te vertegenwoordigen. Kun jij deze beangstigende sneaker aan? Als dat het geval is, kun je ze nu bij Nike Sportswear-winkels zoals Rock City Kicks vinden, net op tijd voor Halloween en blijf op de hoogte van de officiële releasedatum van 5 november.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Dunk Hyper Groen Online Kopen