Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas tubular knit Messages in this topic - RSS
11/5/2017 9:03:55 PM
dawnaaimil
Posts 3


Toen ADIDAS in de jaren tachtig voor het eerst de adidas tubular knit -trainer creëerde, werd deze ontworpen als een basketbaltrainer. Omdat het een schoen is die zijn tijd ver vooruit is, heeft het nooit echt een populaire Adidas-schoen gemaakt vóór de eeuwwisseling. Nic Galway, VP van ontwerpen voor Adidas zag echter een groot potentieel in de trainer bij het trawlvliegen door de archieven. Met de nieuwe technologie die nu beschikbaar is, werkte hij aan het creëren van de buisjes die we vandaag zien.

adidas tubular primeknit is gebouwd met een slanker silhouet, waardoor de schoen vrouwelijker lijkt. Adidas contrasteert dit door scherpe randen en gedurfde kleuren te gebruiken, waardoor Defiant een nog opvallender uiterlijk krijgt. Dit hoekige ontwerp werd voortgezet in het Tubular X-assortiment. Ze gebruiken gedurfde panelen om contrasterende materialen en kleuren te benadrukken. Beide schoenen zijn ontworpen voor streetwear en zijn erg populaire toevoegingen aan de catwalk.

Adidas neemt een slanke en stijlvolle aanpak met hun nieuwste buismodel. De adidas tubular defiant sneaker exclusief gemaakt voor vrouwen, is gemaakt van ultracomfortabele materialen, heeft een lang tongontwerp, een elastische middenvoetriem en op een loopband geïnspireerd buisvormige buitenzool. De zwart / witte "Color Contrast" -editie tilt het hedendaagse Defiant-model nog verder omhoog door een bovenzijde van zacht stretchjersey te combineren met ruw canvas. Deze limited color-blocked uitvoering heeft ook een rubberen hak om het uiterlijk compleet te maken.

Zoals verwacht bij de lancering, zijn er gloednieuwe, fantastische releases van de adidas tubular invader dames op komst. Een verwacht succes. Vandaag gaan we de nieuwste geboren in het adidas 'huis presenteren, de uitzonderlijke Tubular Defiant, een stijl exclusief ontworpen voor vrouwen.

http://www.snstuff.net/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas tubular knit