Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop Messages in this topic - RSS
8/8/2017 4:16:02 AM
Johnson39
Posts 2
Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop


Na de debuut op Nike's Air Max Day 2015 heeft de Nike Air Max Zero dames sindsdien geen actie gezien. Na enkele lekkagebeelden en speculatie in de afgelopen maanden lijkt het erop dat we eindelijk een tweede kleurenweg van de schoen krijgen, gebaseerd op de originele schets van Tinker Hatfield voor de eerste Air Max-lopende schoen, in dezelfde witte en gele schema als voornoemd schetsen. Voorbeeld van de Nike Air Max Zero heren "OG" hier via de officiële Nike-afbeeldingen, en verwacht dat het op 21 januari 2016 verschijnt.

Nike is geprepareerd en klaar om hun laatste Air Max-model in de wereld te ontplooien ter gelegenheid van Air Max Day 2015. De historisch geïnspireerde Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop, ontworpen na een eerste schets van de Air Max 1 uit 1987, bevat een mix van retro esthetiek met Moderne prestatiematerialen allemaal in een stijlvolle shell. Op de Nike-gecreëerde Air Max Day-vakantie daalt de Air Max Zero morgen op 26 maart in beperkte hoeveelheden bij geselecteerde Nike Sportswear-retailers wereldwijd.

Vandaag brengt een eerste blik op het nieuwe silhouet dat door de man zelf is ontworpen. Met een rijkdom aan lichtgewicht en ademend materiaal, heeft de basis de mesh fabricage naast synthetische witte panelen. Een witte middelzool komt in eerbetoon aan de Air Max 1 getrouwd met een levendige blauwe tint die door de zichtbare Air unit glanst. Met elementen van een oudere stijl en mixen ze met voortdurende verfijning en technologie, overbrugt de Nike Air Max Zero Kopen goedkoop de kloof tussen de Air Max-serie voorbij en heden.

De mastermind achter de Swoosh's grote Nike Air Max lijn, Tinker Hatfield heeft nog een ander Air Max-model gemaakt om toe te voegen aan de reeds indrukwekkende en iconische vouw. Dubbele Nike Air Max Zero Online Kopen, dit bijzondere silhouet diende als katalysator om de Nike Air Max 1 ongeveer 29 jaar geleden op te bouwen. De een voor de 1, de tinten wit, rood blauw, hyper jade en middernacht navy vormen het palet van de revitaliseerde loper terwijl de lichtgewicht bovenkant op een nieuwe Air Max 1 Ultra-zool zit. Een echte juweel van de Air Max line-up, de Nike Air Max Zero is op 22 maart een officiële debuut.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop