Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas zx flux heren groen zwart Messages in this topic - RSS
8/3/2017 3:38:46 AM
ilonalaurine
Posts 3


Adidas zijn de trotse eigenaren van de ZX-familie, die in de late jaren 80 enorme golven in de rennende scene maakten. De ZX-stijl is in de loop der jaren uitgegroeid tot het hart en de zool van het rennen, met een groot aantal atleten die de stijl kiezen voor vele andere merken en ontwerpen. De adidas-team probeerde onlangs te blijven en wat frisse ideeën op de tafel te brengen, en bracht de adidas zx flux heren groen zwart in SS14 uit.

Adidas heeft genoeg van het DNA van de adidas zx flux grijs met blauw behouden, maar de ontwerpen teruggebracht aan zijn kale botten. Een eenvoudige en veelzijdige trainer produceerde de nieuwste technologie en materialen en schudde de sneakerwereld op. De enige elementen uit het origineel die werden gehouden, omvatten de hielstabilisator en de torsie gereedschapsbalk, die zo bekend geworden is als de schoen zelf. De teen is volledig herbouwd, met alle versterking uit om extra beweging te geven. De 1 stuks bovenkant die oorspronkelijk werd geïntroduceerd in het eerste seizoen van de Flux, met fotoprints met de diepte die nog nooit eerder op materialen is gezien, is een favoriet geworden in de Flux-stijlen.

adidas zx flux mujer negras is geïnspireerd door de iconische ZX 8000 hardloopschoenen uit het midden van de jaren 80. FLUX-serie is een combinatie van ZX 8000-zool, de elegante stoffenbovenkanten met gekleurde veters en hielkooi bescherming. De schoenen combineren ongelofelijke eenvoud en futuristische uitstraling. High-end schacht met een karakteristieke geweven rubberen teenbeveiliging, handige textielvoering maakte FLUX hun plaats op de planken van de meest veeleisende schoeiselventilatoren. Toepassing van het TORSION®-systeem zorgt voor een goede metatarsale ondersteuning waardoor deze ongebruikelijk stabiel en comfortabel zijn. Zijzool met gedrukte oude school Adidas etiketten patroon verklaart uw individualiteit.

Adidas begon in de late jaren tachtig de ZX-serie trainers, maar weinig wisten ze dat het de enorme collectie klassieke ontwerpen zou worden die het vandaag wordt beschouwd. Tijdens dit tijdperk hebben ze over een periode van 5 jaar een aantal zeer technische ontwerpen tot leven gebracht die tot de huidige dag blijven en de weg voor de populaire moderne adidas zx flux dames wit -trainer leiden. Trouw aan het atletische erfgoed van adidas begon de ZX-serie met lopende schoenen die de manier waarop deze soorten schoenen voor altijd meer waren, overschreden.

http://www.snstuff.net/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas zx flux heren groen zwart