Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Goedkope Messages in this topic - RSS
8/1/2017 10:13:00 PM
Maxsdwe8
Posts 3
Kanye zou kunnen hebben verklaard dat hij nog niet een andere rode Yeezy-kleurweg zou doen, maar dat heeft Adidas Originals niet gestopt om te gaan trillen met de schone hoeveelheid rood-alles wat we de hele 2015 hebben gezien . Verrassend genoeg, deze "Powder Red" Adidas Stan Smith Groen outlet markeert de eerste keer dat de tennis klassieker de trend heeft opgelopen. De premium suède bovenkant ziet de reliëf Stan Smith branding op de tong, terwijl een lichtere schaduw van rood bekend als "Powder Red" hits op de leren hiel en de zool. Het is een tijdloos silhouet dat bijgewerkt is voor de tijden.

De Schepper is doorgegaan om dure samenwerkingen te creëren die niet zouden zijn gebeurd als het niet voor de N.E.R.D. Frontman's iconische diamanten en dollars afgedrukt met hoge sokken en een trucker hoed, maar er was een tijd dat Billionaire Boys Club in het gedrang was gekomen om helemaal geen toekomst te hebben. Jay-Z zou ingaan om het streetwear-merk te kopen om het levendiger te houden in een toegankelijke vorm, en nu is de afdruk vol cirkel gekomen om samen te werken met de alomtegenwoordige aAdidas Stan Smith Wit Opruiming .

De diamanten en dollars grafisch retourneren hier, maar in zijn meest premium vorm als een pony haar boven ziet een lederen voering een luxe fiets toevoegen Eindig op het streetwear savvy icoon. Een beetje bekend en nu zelden gezien detail van enkele van de vintage versies van de Adidas Stan Smith Kopen goedkoop wordt teruggebracht met deze laatste release van de iconische tennis sneaker. Een kijkje en je kan waarschijnlijk raden wat het is: de toegevoegd 'Stan Smith' naam in gouden folie aan de zijkant van elke schoen. De constructie van deze nieuwe versie komt ook overeen met de vintage paren, met een dunner tong en premium leer, waardoor de schoen veel meer lijkt op de jaren 1980. Het toevoegen aan het vintage gevoel is een gebroken witte zool voor een ouderwetse look. Deze nieuwe, maar historisch begaafde Stan Smith komt nu bij fijnere adidas Originals-detailhandelaars over de hele wereld. Voor filmmakers die ook liefde voor sneakers hebben, is Extra Butter de one-stop shop.

De samenwerkingen van de winkel zijn allemaal gebaseerd op films en hun meest recente prooi met adidas genaamd de "Vanguard" -collectie, bestaat uit twee Wes Anderson-klassiekers die cultivars zijn geworden, ondanks het feit dat ze geen "blockbuster" nummers hebben bereikt. Het tweede en laatste deel van de Vanguard Collection bevat de Adidas Stan Smith Kopen goedkoop "Wunderkind" en Rod Laver "The Scholar", geïnspireerd door gedenkwaardige personages van The Royal Tenenbaums. Beide paren zullen op dinsdag 20 oktober uitsluitend op Extra Butter vrijkomen bij een release event om 19:00 EST, gevolgd door een breder release op ExtraButterNY.com de volgende dag om 12.00 uur. Beide paren verkopen voor $ 100. Bekijk de schoenen hieronder en blijf op de hoogte voor de release binnen enkele dagen.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Stan Smith Goedkope