Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 90 leather Messages in this topic - RSS
7/12/2017 12:17:15 AM
DanielJob
Posts 4
Vanessa Bryant heeft veel nike air max 90 leather paren ontvangen uitsluitend van haar man's handtekening serie lijn. Sommigen zouden uiteindelijk later vrijkomen maar ze gaf ons een eerste blik. We zeggen niet dat dit paar naar verwachting zal vrijlaten, maar zij heeft onlangs de Nike Kobe 9 Elite genaamd Blackout genaamd. Net als bij het paar Kobe 9 EXT die later deze maand vrijgegeven, is het verschil tussen Vanessa s pair dat ze het chroomvenster bij de hiel niet hebben en het lijkt erop dat dit paar een diepe paars op de swoosh en liner gebruikt, hoewel het de camera zou kunnen zijn gebruikt. Wilt u van Vanessa Bryant's Kobe 9 Elite release of de EXT al gepland?

Gum is al enige tijd een favoriet voor sneakerheads, Nike weet dit en als ze meer Air Trainer 3's vrijlaten, krijgen we een tweepaar pak, bekend als Gum. Eenvoudig en rechtop, de Gum Pack heeft een paar Air Trainer 3 die alle witte lederen heeft, terwijl de andere is voorzien van nike air max 90 leather sale een zwarte suede basis en witte middelzool. Zoals u al weet, heeft u elk een zool en zool. Als u een van de Nike Air Trainer 3 Gum Pack wilt pakken, moet u wachten tot 2015, waarschijnlijk rond de lente.

Geweldig nieuws voor fans van Nike SB die genieten van het merk dat sneakers laat nike air max 90 leather obsidian vieren om Black History Month te vieren. Het merk brengt een nieuwe SB Dunk Low terug voor 2015. Helaas heeft de 2014-versie het niet zo goed gedaan en zat hij ooit op de Nike-website, onder andere retailers. De 2015 Nike SB Dunk Low BHM zal veel meer perforatie hebben dan we gezien hebben op verleden paren, overheers het zwarte bovenkant met witte richtingstekens bij de hiel. Hoewel we nog geen specifieke releasedatum hebben, kunt u ze midden januari tot begin februari 2015 verwachten.

Een andere medewerker is aan boord met Nike SB, deze keer zal het Plus Skate Shop uit Florida zijn met de SB Dunk Low. De nieuwe mash-up nike air max thea print wordt Glacier Ice genoemd. De Plus Skate Shop x Nike Dunk SB Lage inspiratie kwam uit de winkels lokale omgeving, nog belangrijker het uitzicht op de Golf van Mexico. Gletsjerijs landt rond de teenzak en kraag, asgrijs en wit accentueert ook de schoenen, terwijl sommige geel landen op de hiel liggen. De Ice Ice Nike SB Dunk Low door Plus Skate Shop is vrijgegeven op 13 december 2014.
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 90 leather