Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas nmd r1 hvid Messages in this topic - RSS
6/1/2017 4:05:23 AM
ambersazy
Posts 7
Denne adidas nmd r1 dame adidas adidas NMD R1 "Sun Glow" nyder godt af en stretch-web (den perfekte mellemkorn mellem mesh og Primeknit) glidekonstruktion med speckles af hvidt gennem den laks-esque rosa skygge. Hvid tre striber branding matcher den off-white mellomstore bumpers, mens en skarp kontrast af sorte rammer den internationale 'Brand With The Three Stripes' hælfanen. Hvis succesen med andre tidligere pink colorways er nogen indikation, vil adidas NMD Sun Glow være et stort hit, når den kommer til (og derefter hurtigt forsvinder fra) detailhandlere næste måned.

Til NMD blev adidas nmd r1 hvid adidas inspireret af klassiske modeller fra egne arkiver, som Boston Super, Micro Pacer og Rising Star. Fodtøjsmarkedet i dag værdsætter avanceret moderne teknologi og NMD er dog helt op til mærket i den henseende. NMD er en komfortabel og udstyret med moderne teknologi, så det er fornuftigt, at det ville appellere langt mere til den yngre generation af sneakerheads. Mange har argumenteret for, at NMD kunne være den bedste adidas-model af all tid. Selv om ikke, har NMD utvivlsomt vist sig at være en spilskiftende model med brandets mest fremragende teknologier.

Adidas Ultra Boost 3.0 White adidas ultra boost 3.0 Womens er endelig her. Denne kvinders eksklusive alle hvide udgave vil være tilgængelig fra 1. april via følgende britiske og europæiske detailhandlere. Adidas Ultra Boost 3.0 er udformet med tykt færdig Primeknit fra hæl til tå.En fuldforet gravering gør en tur fra hæl til tå, der tager højde for mindst to nuancer til at kombinere nemt. På denne kamp er det en skarp blanding af hvid og lys beige plus perle. Dette giver et helt specielt og elitisk look, mens du holder op med den raffinerede stilfulde 'Triple White'.

Adidas Originals Superstar adidas superstar sort Bold vender tilbage en gang, og denne gang omkring Superstar, der står højt ses det at rocke det klassiske hvide og sorte farveskema. Lad os tage et nærmere kig. For de af jer, der måske ikke er for bekendt, er kvindernes adidas Originals Superstar Bold en modificeret version af modellen, der har Superstar-øvre placeret oven på en platformsål, hvilket resulterer i et helt nyt udseende. . Dette par leveres med en hvid læder øvre accenteret af de sorte hits på hælen, tre striber og tongue branding, samt brugen af ​​guld på branding bemærket på sidepaneler og tunge. Den førnævnte gummiplatformsål kommer i hvid til at fuldføre skoets klassiske udseende. Disse er allerede tilgængelige internationalt, men vi kan forvente, at de slipper statside i den nærmeste fremtid.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas nmd r1 hvid