Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas Superstar Duidelijk Onyx Grijs Bestellen go Messages in this topic - RSS
5/5/2017 12:43:12 AM
aeeArchibald3
Posts 2


Van OG kijkt naar de vijftig tinten van Pharrell's Supercolor-pak, de adidas Superstar Duidelijk Onyx Grijs Bestellen goedkoop heeft al een beetje van alles gezien voor zijn jaarlijkse viering door Adidas Originals. Nu ziet de iconische shelltoe sneaker nog een nieuwe versie, die lijkt te kijken naar een aantal van zijn suede-geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een volle suède bovenkant. De luxe constructie houdt verband met de jaren 80-constructie van de Superstar, compleet met vlakke leren tong en off-white zool en shelltoe voor een authentieke oud-school look.

Het jaar van de adidas Superstar Dames Wit Online Kopen krijgt een andere bijdrage met deze exotische makeover alleen voor de dames. De adidas Originals Superstar 80's van vrouwen krijgen zowel een metalen shelltoe als een pony hair upper, ook gedetailleerd met reptiel-getextureerd leer voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​tot de jaarlange viering van de iconische lage-top hoopschoen.

Pharrell en adidas Superstar Kern Zwart Goedkope echte gaan door met hun lopende samenwerking met een speciale editie van de Superstar 80s voor de jaarlange viering van de schoen. Een van de grootste supersterren van popcultuur leunt zijn hand naar de adidas Superstar, met een premium multicolor kralenbehandeling, geïnspireerd door traditionele Boliviaanse ambachten. Bij elke zijdelingse kant een volledig kralenpatroon ontvangen, laat elke mediale kant de zwarte leer Superstar onderaan, terwijl er ook meer kralen worden in de vorm van de Drie Strepen.

Shawn Stussy is een pionier van streetwear cultuur, en daarom, wanneer je met de adidas Originals Superstar 80's combineert, weet je dat je een fijne samenwerkingspoging hebt. De nieuwste adidas Superstar Bestellen Kopen komt terug in een premium Dark Indigo leer, terwijl de klassieke shelltoe de originele off-white exuberance krijgt. Gooi in goudfolie branding met een Shawn Stussy / Adidas Originals insignes op de hak om een ​​casual tan lederen voering aan te passen en dit zijn een must.

Meer brandstof wordt toegevoegd aan het shelltoe-mania brand voor 2015 met het adidas Superstar lage prijzen "3D Camo" -pakket. De superster van twee schoenen presenteert het iconische silhouet in premium leerconstructies met unieke "3D" camouflage-texturen die bestaan ​​uit braille-achtige verhoogde stippen over de bovenste in camo-vormen. De twee kleuren opties zijn hout bruin en wit, elk met off-white zool eenheden en shelltoes voor een vintage gevoel.
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas Superstar Duidelijk Onyx Grijs Bestellen go