Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » De Flyknit-bovenkant voegt een uniek Messages in this topic - RSS
5/2/2017 9:59:11 PM
BarrieTakken
Posts 3
Een nike schoenen heren is een truck de meest iconische rennen van Nike. Dat gezegd hebbende, heeft Nike dit silhouet vernieuwd en bijgewerkt, meer dan enige truck zijn 'Big Three' athletes in de Air Max a single, Air Max 90, en Air Max 96 recentelijk. Eerder vandaag hebben we zelfs deze gekke creatie gezien die een techniek omzetten in een casual met een slip-on fit voor je oma. De lichtgewicht update bekend als de Nike Air Max 90 Super 2 . 0 is terug in een uitmuntende "Blue Fox" kleurweg met hun leisteen blauwe zekering bovenkant, Premium Light Bone percibir op de modderwand hierdoor een Dark Mushroom 'Olive' zoals een schaduw op de hak En margen eyelets voor een eenvoudige, onderschatte look perfect voor elke gelegenheid.

Nike Sportswear is samengesteld met hun van nike free 5.0 heren sale meest gewilde design talenten in Pedro Lourenco voor hun laatste collectie gericht op vrouwen. Zijn oog voor nieuwe ontwerpelementen en materialen, achieved aandacht voor functionaliteit earlier bij Nike's huidige doelen om een volwaardig levensstijlmerk te worden. Als onderdeel van de collectie has been Lourenco in staat om een gloednieuwe kleurweg truck de Nike Free a few. 0 TR Fit several te ontwerpen. Met hun tongrijs mesh dat een bovenkant vasthoudt, komt im or her een zachte roos op de voering en veters om de metallische Glans doorheen.

Viert een terugkeer van de nike free rn distance heren Boston ma Marathon dit jaar achieved bijgewerkte, een aantal truck de merkwaardigste modellen inside de Nike Zoom Flyknit Streak, de Nike Atmosphere Zoom Vomero 12 hierdoor de Nike Free RN Distance 2 . De Flyknit Streak 2 Viel onze aandacht op omdat het een anatomische teen- hierdoor middelvoetskacht heeft voor meer kracht en voortstuwing, terwijl de responsieve Nike Zoom lens Air kussen de rencor raakt voor een added bounce. De Flyknit-bovenkant voegt een uniek assortiment Yellowish Strike, Black and White in een mix toe, terwijl een Keltische trots wordt verwezen in de vorm truck een uniek 4-blad klaver logo op de rencor.

De nike air max 90 dames debuteert begin volgende maand inside een aantal kleurenwegen expire de vernieuwde geweven constructie laten zien tijdens een nieuwe uitvoering van het klassieke model. Terwijl we all al een Multi-Color-take hebben gezien, is er nog een ander te zien met een iets andere kleurvariatie van het regenboogthema, terwijl het zijpaneel Swoosh-diken de koninklijke blauwe logos op dit paar aantreft voor een simpel semi-transparant licht grijs. Bekijk meer gedetailleerde foto's van een nieuwste Multi-Color op een versnelde Nike Air Max 90 Flyknit hieronder, en terwijl we volgende maand op een express release zullen wachten.
pages: 1
|

Home » Announcements » De Flyknit-bovenkant voegt een uniek