Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 2016 Korting Messages in this topic - RSS
3/1/2017 1:42:17 AM
Colby2
Posts 2
Nike Air Max 2016 Korting


De Nike Air Max 2016 Nieuwe probeert iets anders met die 360 ​​graden zichtbare air unit dit jaar met uh, waardoor het niet zichtbaar is. In plaats daarvan, Nike Air Max 2016 outlet vlaggenschip model kiest wederom voor een schone Metallic Silver afwerking van de technologie onder te verbergen terwijl een ijzige blauwe zool pronkt wat verborgen op het onderste gedeelte. Today's nieuwste colorway beschikt over een zonsondergang gradiënt in de vorm van Total Orange plaats voor Fuchsia Flash terwijl Hyper Dynamic Pink Flywire opvalt door een extra pop. 3M landt op de voorvoet Swoosh.

Een belangrijk visitekaartje voor de Air Max-serie is het opkomen van de zichtbare lucht sinds Tinker Hatfield's eerste termijn terug in 1987. In feite is geweest, het is de enige visitekaartje echt zo een breed scala aan bovendeel hele vervangt terwijl alleen de grootte en vorm van een van de Swoosh handtekening technologieën is gegroeid door de jaren heen. Nike is aan het veranderen dingen een beetje voor de nieuwste Nike Air Max 2016 Kopen goedkoop vrijkomen hoewel, zoals ze bedekt de "Air" met een slanke zilverkleurige metallic tussenzool. We hebben veel gezien van de nieuwste Air Max met de doorschijnende 360 ​​graden Luchtbel, maar hier is de gemanipuleerde gaas en dynamische flywire bovenste is het centrale punt dankzij de nieuwe school bodem. Tot nu toe slechts twee kleurstellingen zijn verschenen met de alternatieve tooling.

De Air Max 95 Ultra Jacquard werd dit jaar geïntroduceerd, naast de grote comeback van de originele Nike Air Max 95, en het lijkt erop dat gemoderniseerde versie van de iconische schoen nog verder zal dalen in Nike Air Max 2016 Bestellen. Vandaag krijgen we een voorproefje van een van de beste tot nu toe ziet er voor de re-ingebeelde Air Max 95, met een hoog contrast zwart-wit gestreept patroon op de textiel bovenkant met metallic zilveren accenten.

Na gedrukt variaties, is de Nike Air Max 2016 Korting geïntroduceerd in nog een andere colorway voor dit seizoen. Gedefinieerd door zijn technische mesh constructie, wordt de component die in hoofdzaak in de schaduw in tonale Grey, zoals perforaties zijn duidelijk over het geheel aan maximaal ademend vermogen mogelijk te maken. Mooi compensatie van de lichte afwerking zijn contrasterende zwarte accenten die door de georganiseerde flywire systeem, grote Swoosh en aanvullende branding op het tabblad tong.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 2016 Korting