Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Het is tijd voor een upgrade van de Nike Air Epic Messages in this topic - RSS
2/28/2017 3:15:02 AM
Hollies33
Posts 10
De nikecourt air zoom ultrazal komen in een all-Flyknit bovenste gedaan in een Royal en Black bouw. Een blik op de foto's en u kunt vertellen dat er is veel meer Royal draad dan zwart. De Nike Swoosh op de zijpanelen en het lipje ook komen in Royal Blue, terwijl de zwarte veters helpen evenwicht dingen uit een beetje. Black gesmolten overlays geplaatst op de teen en hiel hulp van de schoen zijn duurzamer, terwijl ook het geven van het aantal toegevoegde depth.The Nike Roshe Run Premium Plus zal komen in een gestreepte mesh komen in zwart-wit of een bolder Racer Blue en Bright Crimson combinatie


De nike air zoom structure 20 blijft een eindeloze hoeveelheid opties om uit te kiezen te leveren. De nieuwste versie genaamd de Nike Roshe Run Premium Plus kiest in een oog springende bovenste met extra functies op de schoen te komen om het een premie version..Known als Nike Roshe NM Flyknit Pack, dit pakket is voorzien van de veelzijdige Roshe Run in drie overwegen verschillende kleurstellingen waaronder Wolf Grey, University Red en Black. Elk paar is uitgerust met een Flyknit bovenkant met een unieke basket-weave overlay. Aanvullende details zijn tonale branding en Natural Motion zolen voor die soepel en comfortabel rijgedrag.


Het is tijd voor een upgrade van de Nike Air Epic. Nike doet dit door gebruik te maken van het model met Zoom Air demping. Neem een ​​kijkje op de nieuwe nike air zoom Epic Luxe.This Nike Air Zoom Epic Luxe rotsen een Smoke Grey, Light Bone en Faded Taupe kleurenschema. De bovenste is gemaakt van nubuck, gaas en leder voor het behoud van de vintage aantrekkingskracht van de schoen. Hieronder vindt u een witte zool met de eerder genoemde Zoom Air demping te vinden. De schoen weet te handhaven het is klassieker van esthetiek, terwijl ook het comfort van de schoen te verbeteren.
pages: 1
|

Home » Announcements » Het is tijd voor een upgrade van de Nike Air Epic