Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Dames Messages in this topic - RSS
2/15/2017 2:54:06 AM
sweeneymoore
Posts 11
De adidas Originals NMD_R2 werd Adidas Yeezy Boost 350 Kopen voor het eerst onthuld in juni 2016 op Pitti Uomo, tijdens White Mountaineering's collaborative landingsbaan presentatie met adidas. Op het moment, selecteert u alleen een glimp van de nieuwe sneaker hun weg online, tot augustus, wanneer een ander lek boven water, met een eerste blik op de inaugurele “Utility Black” colorway.

adidas Originals en Porsche Design Adidas Yeezy Boost 750 Kopen zijn terug met hun voortdurende samenwerking, en deze keer rond de sportkleding specialisten hebben de magie in Boost met de vers geslagen adidas Travel Tourer Boost gevonden. Het ontwerp doet denken aan zowel de Ultra Boost en Pure Boost silhouetten, maar met een unieke vetersluiting systeem dat premium leder gebruikt met een minimalistische halsband voor een eenvoudige en elegante model.

Vandaag is een dag van twee grote primeurs voor Adidas, als het merk onthult de allereerste zilverkleurig Boost demping evenals de Ultra Boost klamp. De zilverkleurige tussenzool verschijnt voor het eerst op de adidas Ultra Boost 3.0 silhouet, de derde iteratie van Adidas NMD Dames het spel veranderende hardloopschoen, terwijl de Ultra Boost Cleat maakt gebruik van een uit één stuk bovenste Primeknit voor de perfecte pasvorm, Razorframe om torsie te bieden stijfheid, en Sprintstuds voor de piek tractie op de green. Terwijl adidas release datum informatie over de schoenen niet openbaar te maken, retailers hebben de Ultra Boost vrijgeven op donderdag 16 februari. Ook niet afgebeeld is een Ultra Boost Uncaged met dezelfde zilverkleurige Boost tussenzool.



Grote sportmerken blijven opkomen voor de LGBT-gemeenschap door middel van speciale editie releases. We hebben gezien Nike doen dit door middel van hun lopende “Be True” releases met regenboog gekleurde accenten op een aantal van hun meer Adidas Yeezy Kopen betrokken modellen, en adidas trad zelfs de inspanning met hun populaire Adidas Stan Smith en Adidas Superstar retro silhouetten met regenboog schilderen spikkels met een deel van de opbrengst gaat naar profiteren nieuwe mogelijkheden voor de jeugd. De drie strepen zal die inspanning met een aanstaande adidas Ultra Boost LGBT gepland vrij te geven mei 2017 om inluiden helpen in LGBT Pride Month komen juni voort te zetten. De adidas Ultra Boost LGBT functies die 3.0 update Primeknit in het zwart aan de drie streep kooi overlay overeenkomen, terwijl de hiel steun krijgt een uniek regenboog patroon. Check out een betere kijk hieronder en weet dat er meer details in de toekomst te komen.

http://www.kopenkicks.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Dames