Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Goedkoop Adidas NMD Runner Primeknit Messages in this topic - RSS
2/15/2017 1:15:00 AM
sweeneymoore
Posts 11
De adidas NMD Stad Sock Gum Adidas NMD Runner Primeknit Heren Pack neemt de less is more benadering als een all Footwear White mock-up features internationale ‘het merk met de drie strepen als’ branding op het tabblad hiel, terwijl een schone witte tussenzool staat in contrast met een klassieke gom bodem. De NMD Stad Sock Gum Pack bevat ook een Core Black vertolking waar de Primeknit bovenste unieke geweven patroon is duidelijker.

Deze eerste Yeezy waarneming Goedkope Adidas Yeezy Boost 350 van 2017 is deze adidas Yeezy Boost 350 V2, liefkozend aangeduid als de "Black Red" colorway. Verankerd door een geweven zwarte Primeknit bovenste en een bijpassende Boost tussenzool, de schoen is voorzien van een onheilspellende blik die wordt gecompenseerd door het rode "SPLY-350" berichten op het zijpaneel. De streep de Yeezy Boost 350 V2 model staat bekend om niet weergegeven.

We zijn slechts een Adidas Yeezy Boost 350 Heren paar dagen weg van de nieuwste (en de eerste van 2017) adidas Yeezy release, als de eenvoudigste colorway-to-date is het gebouw vrij te geven op 11 februari 2017 bij zowel mannen en peuter oplagen. De adidas Yeezy Boost 350 V2 Black Red beschikt over een geactualiseerd Primeknit geweven constructie, een full-length Boost tussenzool eenheid gecamoufleerd door een dikke zwarte TPU overlay aan de matte zwarte esthetische zo vers mogelijk te houden, terwijl 'SPLY-350' branding contrasten in een trillend rood.



Kanye West en adidas kijken naar de maand van de Adidas NMD Runner Primeknit Nederland belangrijkste sneaker releases domineren in februari met het debuut van twee kleurstellingen van de Yeezy Boost 350 v2. The Black / Red kleurencombinatie is bevestigd voor 11 februari, en we zijn gewoon leren dat de “Zebra” colorway voorlopig is gepland voor 25 februari. Met zwart-wit Primeknit bovendeel met rode SPLY-350 belettering en het lipje hiel, deze nieuwe Yeezy Boost 350 v2 colorway werd vorig jaar gespot en onlangs gespot in een Snapchat-update van Kanye West's zus-in-law Khloe Kardashian. Meer updates over dit adidas YEEZY te komen.

You can check out the detailed on http://www.yeezyboostnl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Goedkoop Adidas NMD Runner Primeknit