Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Rechtbank Paars 50% Korting Messages in this topic - RSS
2/13/2017 1:04:16 AM
azzBaron7
Posts 2


Fall 2016 is gekomen waardoor Nike Sportswear is klaarmaken een aantal iconische retros in boot-achtige vorm. We hebben al gezien dat de Nike Lunar Force 1 Duckboot terug in zijn originele constructie, compleet met een comfortabele Lunarlon tooling en-boot geïnspireerd esthetische, maar wat doet de Swoosh hebben in-store voor klassieke creatie Bruce Kilgore's? Vandaag krijgen we een kijkje nemen op 2 komende Nike Air Force 1 Volt Online Bestellen paren die klaar zijn om je voeten warm dankzij een versterkt wol bovenste en premium lederen afwerking op de hiel, Swoosh, en de riem te houden zijn.

‘Tis het seizoen voor Nike Sportswear Timberland-geïnspireerde‘Flax’regime om te komen tot de detailhandel planken. Terwijl de afgelopen twee herfst die we hebben gezien een aantal van de beste retros Nike don de buitenmens esthetische, dit jaar elke aankondiging op een terugkeer naar de vorm is opvallend afwezig bij de release leisteen geweest, tot nu toe. Vandaag krijgen we een kijkje nemen op de Nike Air Force 1 Gymnastiekzaal Rood Kopen goedkoop High “Flax” die uitsluitend in een mannen maat run in november 2015 uitgebracht.

Nike Sportswear houdt de Nike Air Force 1 Zwart Groothandel klassieker met deze laatste twee-tone kleurencombinatie in Star Blauw en wit. De geprobeerd, waar, en nooit uit de mode kleur blok raakt de low-top Air Force 1 met de heldere blauwe tint het verzorgen van de meeste suède en mesh, met wit voor de Swooshes en tussenzool. De vintage-stijl oranje Swoosh tong logo eindigt ze af.

Bekeken niet te ver naar achteren, werd dit paar verbonden door een “University Red” Quickstrike look (dat leek een beetje meer aan de Infrared kant van de dingen om eerlijk te zijn). Beide doen Bruce Kilgore iconische creatie rechtvaardigheid door middel van eenvoudige, levendige accenten terwijl een OG ‘Nike Air Force 1 Rechtbank Paars 50% Korting’ branding landt op de leer hak. Terwijl dit wit en groen combinatie onmiddellijk herinneringen kunnen vestigen op de adidas Stan Smith's handtekening esthetiek, een gedurfde Swoosh branding in een bijpassende Lucky Green voegt een beetje meer levendigheid in.

Bruce Kilgore iconische Nike Air Force 1 Helder Karmozijnrood lage prijzen heeft zijn billijk aandeel van updates onlangs gezien, uit de nieuwe Flyknit constructie om Ultra zool tooling die bezuinigen op dat vintage gewicht dat de schoen drie-decennium run als een lifestyle go-to. De nieuwste Nike Air Force 1 Mid pair is een informeel in de buurt van all-white-alles, maar in plaats van de iconische wit op wit look, de bovenste swaps in een Light Bone voor een kleine verandering.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Rechtbank Paars 50% Korting