Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Salg Nike Air Max 1 Sko Outlet Online Messages in this topic - RSS
1/2/2017 11:46:06 PM
MosesMilo
Posts 3
nike air max 1 ultra moire qs iridescent holographic er afsløret i en Fall-passende colorway for sin kommende overførsler, som den populære runner nu behandles i en Jordet nuance af brown.Noted som en kvinders eksklusive, er sneaker væsentlige består af glat ruskind tværs sin helhed, mens matchende perforeret læder detaljer pryder tungen og krave sektion for yderligere at udsondre en præmie livsstil føler. Modellen er afrundet med en tonal mellemsål enhed og alsidig tyggegummi ydersål at færdiggøre sin luksuriøse appel.



nike air max 1 pris vil blive opdateret med to nye iterationer denne Fall 2016 at koordinere med de koldere måneder ahead.With ene par gengives i den populære "Bred" tema, og den anden i en klassisk nuance af "Tan", sneakers er sammensat af plys ruskind for sin øverste sammen fleece detaljer på de indvendige foringer og tunger, der giver mere isolering i hele foden. Den "Bred" par er afrundet ud med en sprød hvid mellemsål enhed og rød gummi ydersål, mens "Tan" udgaven er udstyret med en off-white mellemsål og gummi gummi ydersål.

Yderligere udsigt over limited edition nike air max 1 tilbud er fremhævede, som det er afbildet i en ny redaktionelle perspective.Displaying hvordan det opleves, når den bæres, løberen flaunts en ren palet af hvid og lysegrå hele sit mesh, nubuck og læder øvre. Selvom det ikke er vist i dette galleri, er det afgørende element på dette par focalized på læder swooshes og bagskærmen. Disse komponenter skift i farve (fra hvid til blå) ved udsættelse for sollys eller andre UV-lyskilder.

Bare i går gav vi dig et første kig på dette forholdsvis simple colorway af den populære nike air max 1 udsalg. Det faktisk viser sig, at der er mere end opfylder eye.The off-white læder områder på denne sneakers (Skærmens og Swoosh) er lavet af en farve-skiftende materiale. Når de udsættes for UV-lys, off-white dele af den øvre omdanne til blå. Man kan se i et af billederne ovenfor, at tåkappe og en del af Swoosh viser de farveskift evner.



Der er en ny colorway af nike air max 1 billigt, der forventes at frigive senere denne uge, og det ser ud som det ikke vil være en nem cop.This Air Max 1, du se ovenfor har fået CX QS etiket, som betyder, at det er en Quickstrike. Ser man på skoen, vi kan se hvid maske på toebox og side panel underlag, hvidt læder på Skærmens og Swoosh branding, grå ruskind på siderne og hæl, en hvid sål enhed, og sidst men ikke mindst hits af Varsity Royal på branding, ydersål og øvre snørehuller.
pages: 1
|

Home » Announcements » Salg Nike Air Max 1 Sko Outlet Online