Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Nike React Schoenen Messages in this topic - RSS
4/14/2021 2:05:31 AM
syphres
Posts 6
De Kopen Nike React, die debuteerde met een uitgebreide reeks geïnspireerde kleurstellingen, begint zijn erfenis sterk en leidt de Summertime-releases met een die ze "Breezy Thursday" noemen. Net als degenen ervoor, pronkt het nieuwste paar met een klein toon-personage bovenop de binnenzool, wat de verbinding met het vakantieseizoen weergeeft in de weergave van een strandbal met donker getinte tinten. Paletten zijn op dezelfde manier speels langs de basisconstructies van wit, passend bij de vele kleurrijke panelen van de bovengenoemde strandniet. Levendige sinaasappels vullen de kooien langs zowel de laterale als de mediale terwijl buitenzolen wisselen van diepgeel naar veel donkerder oceaanblauw.



Nike's nieuwe React Presto begint serieuze stoom op te pikken vanwege zijn unieke hybride stijlen, aantrekkelijke kleurstellingen en redelijke prijs, en een van de make-up die het zal helpen zijn grote entree te maken, is de 'Psychedelic Lava'. Nike React Verkoop Een nieuw palet dat zeker niet zou misstaan ​​op een klassieke Nike Presto, de "Psychedelic Lava" combineert gedurfde gele, blauwe en oranje neontinten voor een look die zeer grillig is, maar toch net voldoende geaard om de effectiviteit te garanderen. .

Een spirituele opvolger van het React Element, de Nike React te Koop gaat effectief verder waar het bovengenoemde was opgehouden. Maar het silhouet stopt niet alleen bij het hergebruiken van dezelfde elementen; het filtert ze eerder door een modernere D / MS / X-lens. En kom deze lente, het lijkt erop dat het model een beetje een heropleving maakt, met een aantal voor het seizoen geschikte kleurstellingen die massaal arriveren. Hier beginnen lichte aqua's het bovenwerk aan te kleden, waardoor de omlijnde Swoosh, trekkrachten en klinknagels naar voren komen.

Sindsdien is de Cortez een van de belangrijkste schoenen geworden die het merk ooit heeft gebouwd, niet alleen vanwege zijn prestatiekwaliteiten, maar ook vanwege zijn aantrekkingskracht op de casual drager. Nike React Schoenen De opvallende combinatie van blauw en rood is een soort handelsmerk geworden en trekt op elk moment onmiddellijke verbindingen met het decennia-oude silhouet. Met deze nieuwe release van de Epic React Flyknit 2, een van de meest geavanceerde paren aangeboden door de Swoosh, overbrugt Nike de generatiekloof met een ongecompliceerde kleurbehandeling en een historisch knipoog naar de hielstreep.

De gedempte stylings komen daar echter aan hun einde, omdat gedurfde voltages de tong en de hielband lijken te accentueren. Nike React Heren/Dames Een fris doorschijnend blauw wordt vervolgens gebruikt op de plastic hielclip om een ​​beetje extra kleur aan de mix toe te voegen. Hieronder wordt de look afgerond door een eenvoudige maar effectieve witte tussenzool van React-schuim, compleet met zwarte pluggen.

www.onlinekopenshoe.com
pages: 1
|

Home » General » Nike React Schoenen