Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Onitsuka Tiger Global Collection Messages in this topic - RSS
6/24/2020 2:22:14 AM
AnniqueNolte
Posts 3
De adidas EQT Support Ultra Boost maakte vorige maand zijn debuut in drie verschillende kleurstellingen. Een van die kleurstellingen had een met EQT Boost uitgeruste model een gestroomlijnde gebroken witte kleur. Vandaag bekijken we die colorway nog een keer voor een geval je op een hek stond met betrekking tot deze release. Opgebouwd uit een crème sense of humor adidas eqt support ultra goedkoop en klei bruin bovenwerk gemaakt van zowel fine mesh als nubuck overlays, de adidas EQT Support Ultra Boost Off-White heeft de esthetiek van een EQT-model op de bovenkant, terwijl het bovenop een White Boost-tussenzool zit, waardoor een een zeer supercomfortabele EQT-optie is.

Tokyo streetstyle ontmoet het straatleven van Los Angeles in de nieuwste collectie. Vans toont de toewijding van Vans aan artistieke samenwerking en werkt samen met de in Los Angeles gevestigde kunstenaar Mister Cartoon en de Japanse streetwear-basis NEIGHBORHOOD voor de nieuwste release van Waffle Lovers. Het pakket bevat de Vans Authentic 44 DX met artwork in de straten van Tokio en Los Angeles en de Old Skool 36 DX in vans dames sale een volledig zwart suède bovenwerk met de eerder genoemde steden geborduurd op de teendoos in paars.

Samen met de atual preview van Colette's samenwerking met Oakley, die deze maand uitkomt. Colette heeft deze samenwerking met ASICS Onitsuka Tiger ook herroepen. Gebaseerd op het retro-uiterlijk van Saiko Runner MT, heeft de Colette-editie het onitsuka tiger heren online sales geheel witte achtergrond samen met dat kenmerkende blauw, in stervormen en accentdelen. Freshness had onlangs de preview van Asics + Onitsuka Spring 2011 bezocht en zag een nieuw model in de Onitsuka Tiger Global Collection van het komende seizoen: de Tabigutsu.

Grootte? werkt deze keer samen met New Balance om twee nieuwe kleurstellingen uit te brengen in dit 577-model. Omkring de komst van een New Balance Clerks-pakket 577 bij Size? Te vieren, bieden ze een kans om een paar new balance heren kopen te winnen. Kom regelmatig terug op hun site voor meer informatie en details. via: HypebeastHikmet van SOLEBOX stuurt bericht over de samenwerking tussen New Balance, oorspronkelijk uitgebracht in 1984, gecombineerd met New Balance's 770 silhouet comfort en prestatietechnologie om een hardloopschoen te leveren met ongeëvenaarde demping en stabiliteit. Voor de winter van 2016 keert de New Balance 770 terug in zijn klassieke mesh en suède constructie.
pages: 1
|

Home » Announcements » Onitsuka Tiger Global Collection