Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Schoenen Messages in this topic - RSS
5/10/2020 9:29:11 PM
gorze
Posts 8
De Kopen Adidas ZX is hier in een schone "Tech Grey" kleurstelling. In de bovenstaande leadafbeeldingen bekijken we de nieuwe ZX Vulc van de goede mensen bij adidas Skateboarding. Deze skate sneaker van adi heeft een technisch grijs suède bovenwerk met hits van collegiate navy op de drie strepen, spatbord en adidas-branding. Een enkele aanraking van rood beslaat een klein deel van de tussenzool, terwijl wit de rest opneemt, evenals de kraag, voering en veters.



"Vandaag wordt een nieuwe video uitgebracht ter gelegenheid van de lancering van het Foot Locker-exclusieve Adidas ZX Goedkoop Oneindige Mogelijkheden-pakket. De video is opgenomen in heel Europa en bevat de twee exclusieve kleurstellingen van de nieuwe kicks die er LIT uitzien.

De ZX Flux ADV is de volgende vooruitgang van de Adidas ZX Lage Prijs, die zelf een moderne herinterpretatie was van de iconische ZX 8000 en nog steeds beschikt over veel van de meest geliefde designelementen van de ZX Flux. Alles aanwezig en verantwoord zijn de tooling, de (licht aangepaste) hielkooi, zwevende strepen en minimale bovenkant, en ze worden vergezeld door nieuwe details zoals een nieuwe gemoderniseerde EVA-tooling, gelaste details en een zwevende hielkooi. "

adidas transformeert de altijd aanwezige ZX Flux voor de feestdagen met deze aankomende a Adidas ZX Schoenen "Mystic Forest". De afgeslankte versie van de ZX Flux, lid van het aankomende adidas Originals '' Holiday Pack ', ziet een kale aanpak omdat de iconische hielkooi wordt geschrapt voor een suède paneel en een eerder Qasa-achtig ondersteuningssysteem. Een gespikkelde marinebasis geeft de illusie van een Primeknit-bovenwerk, terwijl precies de juiste rode aanraking gunstig blijkt te zijn.

Als de standaard Adidas ZX Dames/Heren niet al chill genoeg voor je was, is er gelukkig een nog meer casual optie van de instant-klassieke modern-meets-vintage sneaker. Weg met de veters, de ZX Flux Slip-On heeft een veel sportievere kijk op de gemakkelijk toegankelijke stijl dan zijn voorgangers zoals die iconische Vans Slip-On. Deze versie heeft een geheel blauw kleurenschema, met een mesh bovenwerk in College Navy met een van de twee elastische kruisbanden in een iets lichtere blauwtint.

www.houvolsneaker.com
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Schoenen