Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas ultra boost atr rød Messages in this topic - RSS
1/21/2020 7:43:19 PM
kzlvcabm
Posts 3

adidas sko sort og hvid Efterhånden som vi kommer dybere ind i månedens fald, er det kun et spørgsmål om tid, indtil vi bliver nødt til at skifte vores fodtøj (afhængigt af hvor du bor) til noget varmere, der vil beskytte dig mod elementerne. Gå ind i denne nye farve på adidas Ultra Boost All Terrain.

adidas sko mænd udsalg Denne iteration af den populære løber fra adidas er designet til både ydeevne og dårligt vejr og har en sort strikket konstruktion på oversiden med ventilation i nøgle-svedzoner, der hjælper med at holde fødderne kølige og tørre. Som en kontrast til den sorte overdel er hits af røde på de tre striber branding og tungen og hælfligene, gule på hælbenken og en strimmel af blå på Boost mellemsålen, der lyder "MÆRKET MED DE 3 STRIPPER" i hvid.

adidas sko dame lyserød Ultra Boost ATR, med en farvepalet, der ligner den skiftende løv, fungerer den brune og røde primeknit øvre af denne sko som et beskyttelsesmiddel mod udendørs, med den ekstra fordel at gøre mudderpletter lidt mindre synlige. Mens denne trim kommer på et lidt stejlere prispunkt end den traditionelle Ultra Boost løbesko, inkluderer afkastet af investeringen en sokkegod ankelmanchet, forbedret trækkraft og en vandtæt Primeknit øvre - væsentlig, da månederne bliver meget glatte og våde.

adidas ultra boost atr rød En grå colorway af den ikke-udgivne adidas Ultra Boost ATR Mid blev fremhævet før, og den er nu vist i en burgunder. Sneakeren er benævnt som en All-Terrain-model og har en primeknit øvre i bordeaux med lyse røde accenter. Et nyt snøresystem, udvidet soklignende krave og TPU hælbenk i sort er hoveddetaljer. En hvid boost mellemsål og sort robust ydersål afslutter det holdbare design generelt.

https://www.andksko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas ultra boost atr rød