Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas ultra tech khaki Messages in this topic - RSS
1/6/2020 11:32:00 PM
gzme9zvh
Posts 3

adidas sko mænd grå Efter at have faldet rigtigt på linje med dagens moderne æstetik, der ærbår løbesko født i 1990'erne, har Ultra Tech fået en smule løbebånd fra sent, og den skulle introduceres i en anden attraktiv farvepalet. Når man hænger sammen med kombinationen af ​​Raw Khaki og Hi-Res Yellow på denne model nøgleområder, kan man lide dets midtfodsstriber, toebox og hælområde, tilstedeværelsen af ​​hvid og sort giver også meget eftertragtet kontrast.

adidas sko sort hvid 90'ernes løbende klassiker er kendt for sin struktur i mellemsål og ekstremt alsidig silhuet, og den er nu dukket op i en fed "Shock Red" colorway, der helt sikkert glæder ethvert OG Three Stripes-hoved. Et hvid æggeskal opfordres til at fungere som basis for det øverste, der indeholder en kraftig dosis af solbrune og grå nubuckpaneler. Varme røde accenter pryder midtfod, sockliner og hælstabilisator i plastik til fed dråbe af flair.

adidas sko dame blå Det næste kampsæt fra DBZ x adidas-kollektionen dette efterår er Dragon Ball Z x adidas Ultra Tech Vegeta, der går mod adidas Kamanda “Majin Buu” -udgave. Vegetas adidas Ultra Tech er dækket af en kombination af nubuck, læder og neopren øvre for at afspejle karakterens signatur rustning kostume med blå, gule og hvide nuancer overalt. Endelig afslutter en sort nettet overlejring på den hvide mellemsål og ydersål med sort gummi designet.

adidas ultra tech khaki Mesh-basen tager en mørkgrønblå farvetone, mens nogle af overlejringerne vælger en kølig lyseblå, og de andre går hen til den mørkere ende af spektret og kræver en skifergrå. Det er dog ikke alle naturlige toner: lyse pop af crimson vises på tungen, hælen og som trim til midtfodens Three Stripes-grafik. En struktureret hvid mellemsål og agressivt stil sort ydersål afslutter derefter looket.

https://www.andksko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas ultra tech khaki