Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas swift run grå Messages in this topic - RSS
12/25/2019 1:43:14 AM
g8gk23xc
Posts 3

adidas sko mænd udsalg Et sted mellem adidas Ultra Boost og adidas NMD finder du adidas Swift Run, som er en af ​​adidas Originals nyeste træner. Et af de seneste par, der bliver tilgængelige, kommer klædt i en blanding af grå tre, kernesorte og mellemstore grå lyng. Med en strikket overdel med en nem indgangskrage, der sidder på toppen af ​​en let dæmpning og fleksibel ydersål i gummi.

adidas sko dame lyserød To iterationer præsenterer skoen i sin reneste form i både mænds og kvinders størrelser. Hver sko har en fuld Primeknit-overdel, og præsenterer en stram tonekonstruktion fra top til bund, opvejet af en signatur-farve garnbroderi på vampen og hælen. Dette placeres derefter på toppen af ​​et sprøjtestøbt EVA-mellemsål med TORSION® midtfodssystem til ren atletik fra 80'erne.

adidas sko sort og hvid Inspireret af mange historiske kløverraces, opdaterer Swift Run old-school-look med moderne værktøjer og materialer. Den tre-stribede strikede tekstiloverdel giver et soklignende look, mens de viser tonale broderdetaljer på over- og hælen. Swift er baseret på en sprøjtestøbt EVA mellemsål med en brugerdefineret gummi ydersål, der fremmer fleksibilitet og trækkraft.

adidas swift run grå Dropper fra adidas; Swift har hurtigt fået status som en rotationshæfteklamme. Adidas Swift Run, der låner designelementer fra 80'ernes løbere, er den perfekte kombination af sportsarv og moderne, hverdagsstil. Med et bredt udvalg af Swift til mænd, kvinder og børn; denne undervurderede træner blev lavet til at blive hele familiens nye gå til.

https://www.sort5sko.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas swift run grå