Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas tubular doom sock Messages in this topic - RSS
11/30/2019 12:46:56 AM
dl57ast1
Posts 3

adidas schoenen zwart oranje De Tubular streetwear-serie is geëvolueerd uit een van de meest beroemde originele adidas-erfgoedontwerpen. De unieke geribbelde buitenzool is terug te voeren op een prototype uit 1993 dat de voet liet zweven over innovatieve demping gemodelleerd naar autobanden. Deze schoenen bieden de meest uitgeklede versie van Tubular-stijl. Ze zijn gebouwd met nubuck dat is gewassen voor een extra zacht, comfortabel gevoel.

adidas schoenen dames rood De Adidas Originals Tubular Shadow-schoenen zijn de nieuwste toevoeging van Adidas aan hun steeds groeiende fashion trainer-collectie. Het ontwerp van deze schoenen is een samensmelting van hun beroemde buisvormige hardlopers uit '93 en een bijgewerkte, frisse stijl. Deze trainers nemen een klassieker en vernieuwen ze voor moderne smaken om te concurreren met hun tijdgenoten. Het tweekleurige gebreide bovenwerk en de moderne wrap-around stijl zijn momenteel erg populair waardoor ze op dit moment een van de populairste trainers op de markt zijn.

adidas schoenen heren groen De lancering van de Tubular Doom staat voor de deur en als de nieuwste in de Adidas-collectie kunnen we niet wachten om onze voeten erin te krijgen. Door het silhouet bij te werken, heeft Adidas bewezen dat ze continu nieuwe lijnen kunnen creëren die perfect zijn voor hun consument. De sokachtige kenmerken zorgen voor comfort, een betere pasvorm en natuurlijk wat extra warmte die ideaal is voor dit huidige weer.

adidas tubular doom sock Het nieuwste lifestyle-model van Adidas heeft zijn wortels in het verleden, maar heeft een ontwerp dat duidelijk modieus is. Ze zijn ook veelzijdig, vervaardigd met hoogwaardige materialen en hebben een verstelbare riem. De Adidas Tubular Invader Strap is losjes geïnspireerd op het Invader-basketbalmodel uit de jaren 80 en heeft een zacht suède bovenwerk, middenvoetband en ingewikkelde details met een kwartier met diamanten in reliëf. Ze zijn momenteel beschikbaar in Running White of Core Black, waarbij beide modellen zijn geconstrueerd met een kenmerkende Tubular buitenzool.

https://www.witroze.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas tubular doom sock