Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air More Uptempo 96 'Varsity Red & Black & Wh Messages in this topic - RSS
8/22/2019 9:30:21 PM
earl2r9
Posts 4
Nike breidt hun line-up "Nike Air More Uptempo 96 'Varsity Red & Black & White'" dit najaar uit met de toevoeging van dit iconische basketbalsilhouet uit de jaren 90. Voor de nieuwste aflevering kleedt Nike de Air More Uptempo '96 in een premium, boterachtig tarwekleurig suède, perfect voor het komende seizoen. De sneaker heeft zijn kenmerkende AIR-logo aan de zijkanten gestikt, terwijl accenten van touwkant en een favoriete gomzool een voorbeeld zijn van het valklare motief. De make-up van alle tarwe wordt in contrast gebracht met een witte tussenzool en Nike-branding op de zool, evenals de Visible Air-technologie overal.
Nike heeft zojuist de nieuwe 2019 Nike Free Running Collection geïntroduceerd, waaronder de Nike Free RN Flyknit 3.0 en Nike Free RN 5.0. Met een natuurlijker bewegingsbereik helpt een laagliggende middenzool je voet in contact te komen met de grond en helpt je je voet om te buigen en te bewegen zoals de natuur het bedoeld heeft - natuurlijk.
Met de komst van de 720 heeft de ietwat kleinere luchtbellenzool van de Nike Air Max 270 Flyknit - Heren Schoenen minder tijd in de huidige releasekalenders gezien, hoewel dit Beaverton de tijd heeft gegeven om nieuwe colorways te heroverwegen voor een verfrissende kijk op de moderne klassieker. Gebruikmakend van enkele aardetinten naast bloemstukken, is deze nieuwste "Lilac" release vrouwelijk, hoewel met mate. Terwijl het grootste deel van de synthetische constructie een lichte crème krijgt en overgaat in een veel donkerder grijs naar de achterkant, krijgt de glanzende buitenkant van het gepatenteerde kussen de gloed van een lichtpaars.
Nike's nieuwste dempingstechnologie, Nike Epic React Flyknit Dames Zwart, is eindelijk hier, en daarmee komt de eerste schuimdemping in zijn soort die in een hardloopschoen wordt geïmplementeerd.
https://www.nieuwelevensstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air More Uptempo 96 'Varsity Red & Black & Wh