Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Buy Nike Air Max 90 Online Messages in this topic - RSS
8/6/2019 10:00:04 PM
charl2es
Posts 4
Na het afgelopen weekend in de Flax / Wheat-colorway te hebben uitgebracht, bieden we je nu nog een op herfst geïnspireerde kleurenoptie van de Buy Nike Air Max 90 Online. Niet alleen krijgt deze Air Max 90 een op de herfst geïnspireerde look, maar hij gebruikt ook materialen die samenvallen met het herfstseizoen zoals we zien dat de schoen is gemaakt van een combinatie van leer en wol op het bovenwerk in een paar verschillende tinten blauw. Contrasterende bruin wordt vervolgens op de oogjes, tonglabel, Swoosh-ruit en de Air Max-eenheid op de tussenzool geplaatst.
Met het begin van de lente bijna hier, staat de Buy Nike Air Max Plus Ladies & Gentlemen op het punt om een ​​plons te maken in een nieuw verloopthema dat de kleuren oranje, roze en blauw combineert over de mesh-onderlagen. De kenmerkende golvende plastic overlays en het spatbord van de sneaker zijn bekleed met wit, samen met de TPU-neus en tussenzool. Afwerkingen zijn hetzelfde veelkleurige thema op de middenvoetschacht, gevolgd door zwarte accenten die worden gebruikt voor de Swooshes, eyestays, tongen en rubberen buitenzool.
Dit aanbod aan het Air Max-silhouet heeft een bovenwerk van volledig marine-mesh gecombineerd met oranje plastic overlays. Afwerking van het ontwerp is een doorzichtige Nike Air Max 720 Mens Sale zool over de volledige lengte.
De nieuwste Nike Air Max 98 Premium Animal Ladies Shoe - White toont de schoen die misschien wel een van de meest gewaagde kleuren heeft om een ​​Nike-schoen te sieren. Dit is een van de meest opvallende sneakers van het jaar en bestaat uit een diep paarse, heldere groenblauw en neon oranje. De verschillende lagen van de AM98 scheiden de kleuren van de schoen, waarbij de sinaasappel de laagste golf over de schoen overneemt. Vervolgens vormt een rijk paars suede een andere laag, met een gele Swoosh en Air Max-branding die opvalt. De mesh-bovenlagen van de 98 krijgen de excentrieke groenblauw, gemarkeerd door oranje strepen en oranje overlays die de 20-jarige Air Max definiëren.
https://www.nieuwelevensstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » Buy Nike Air Max 90 Online