Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 95 atmos Messages in this topic - RSS
8/5/2019 10:58:49 PM
un38a44h
Posts 3

nike schoenen wit dames Met deze twee nieuwe premium kleuren van de Nike Air Max 95, het ‘Gum Pack’, laat het zien wat een briljante levensstijloptie dit beruchte hardloopsilhouet kan maken. De gebruikelijke ‘sportieve’ kleuren van de ’95 hebben verschillende tinten en kleuren op elk van de unieke ondersteunende overlays.

nike schoenen heren grijs Zoals je kunt zien, hebben deze twee stijlen een enkele toon over de bovenkant, inclusief de kraag van mesh en de veters. Dit helpt de bevredigende vorm van het silhouet te benadrukken en brengt de ramen in de tussenzool naar voren.

nike schoenen zwart rood Zeker perfect voor wat er over is van de zomer, krijgen de dames een tonale neon-colorway aangeboden, bedekt met een combinatie van hoogspanning en sonische geel. Leer en mesh zorgen voor de levendige look, allemaal bovenop een Air Max-zool over de volledige lengte.

nike air max 95 atmos Het gaasvormige bovenwerk van de schoenen wordt aangevuld met hits van zwarte Flywire-technologie die een gevoel van samenhang biedt tegen de geheel zwarte Air Max-middenzool, Swoosh en suède neus. Veters met schroefdraad, een tong van neopreen en bijpassende tonale voering maken de release af.

https://www.97saleweekly.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 95 atmos