Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike hyperadapt 1.0 grijs Messages in this topic - RSS
7/11/2019 9:10:07 PM
ksvxp31q
Posts 3

nike schoenen outlet dames Ga een stap verder in de toekomst met de Nike HyperAdapt 1.0, een innovatieve sneaker met "adaptieve veters" -technologie die wordt geactiveerd door een hielsensor die zijn veters automatisch verstelt. Dit item is de definitieve verkoop. Vanwege de aard van dit product vallen fabricagefouten niet onder ons retourbeleid.

nike schoenen heren zwart Om dit innovatieve systeem mogelijk te maken dat NIKE zich heeft kunnen ontwikkelen gebeurde dankzij een intensief onderzoek in digitale, elektrische en mechanische engineering naar een product dat is ontworpen voor beweging, dat een revolutie teweegbrengt in het traditionele aanpassingsconcept en een definitieve oplossing voor individuele eigenaardigheden voorstelt als het gaat om de druk waarbij we onze schoenen moeten binden.

nike schoenen wit met roze Op deze manier herkent de NIKE HyperAdapt 1.0 de hiel wanneer deze op zijn plaats zit, waardoor een sensor wordt geactiveerd die de schoen automatisch aanpast om zich perfect aan de voet aan te passen. Dankzij de twee knoppen aan de zijkanten is het ook mogelijk om de schoen aan te spannen of los te maken als de automatische fitting niet comfortabel genoeg aanvoelt.

nike hyperadapt 1.0 grijs De HyperAdapt 1.0 maakt gebruik van een vetermotortechnologie die is bevestigd aan het passysteem. Wanneer de gebruiker in de schoen stapt, verzendt de hielsensor signalen naar de kantmotor om het passysteem rondom de voet te comprimeren. De sneaker heeft ook een plus- en min-knop aan de zijkant als je de sneaker strakker of losser wilt maken.

https://www.footstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike hyperadapt 1.0 grijs