Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » new balance 574 dames sale Messages in this topic - RSS
7/3/2019 1:05:37 AM
jasonsn
Posts 5
Er is een nieuwe versie van de new balance 574 dames sale opgedoken waarvan wordt gezegd dat deze is geïnspireerd door een verloren New Balance-prototype. Japanican meldt dat de sneaker het 'missing leak' is tussen de 576 uit de jaren 80 en de 574 uit de jaren 90. De duivel zit in de details met deze 'Lost Prototype' 574s, met punten van verschil als gevolg van stiksels en de grootte van het beginpunt.
Deze new balance 990 v4 grey suede is gebouwd met een premium Horween-leder over de hele bovenkant en is bedekt met een donkere bordeauxrode tint over het hele bovenwerk met subtiele rode strepen op de leidingen. Getextureerde leer kan dan worden gezien op de tong, hiellip en rond de enkel om toe te voegen aan de premium look. De grijze "N" -branding op de zijpanelen en een witte ABZORB-middenzool omsluiten de look.
Klassiek en collectible, dat is de iconische new balance women's 520v3 running shoe. De 520 komt uit de jaren 70 en heeft in de loop der jaren zijn klassieke silhouet behouden. Het bovenwerk met de iconische "N" op de zijpanelen, de geperforeerde toebox en de versterkte nubukhak geven de sneaker een vintage look en staat op een uitgesneden rubberen buitenzool.
Altijd een favoriet model van new balance 1500 black green pink-liefhebbers, de 1500 keert opnieuw terug met een frisse nieuwe look voor de zomer in wit, roze en groenblauw suède. In navolging van de doorgaande trend in roze colorway, heeft de schoen felroze suède rond het teenpaneel met groenblauw bij de hiel en zwarte details ter aanvulling van het witte suède en nylon dat zorgt voor de rest van het bovenwerk. Geen fan van het licht in roze en wit? Misschien is de tweede, donkerdere kleur die hieronder te zien is in het zwart met groenblauw, grijs en gewoon een vleugje roze op de "N" -logo's meer in jouw richting.
http://www.futureschoen.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » new balance 574 dames sale