Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 95 grå Messages in this topic - RSS
4/29/2019 8:21:06 PM
pukovfez
Posts 3

nike sko dame grønne Nike's Air Max 95 fortsætter med at modtage bemærkelsesværdig gengivelse i denne sæsonens samling. Det nyeste design ser den klassiske silhuet klædt i en monoton "Cobblestone" nuance med en kombination af ruskind, læder og mesh på oversiden.

nike sko mænd sort 2019 Sko konstruktion oplevede en vis innovation med den lagede øvre 270 grader luftenhed og luftenheden i forfoden. Luftenhederne i denne silhuet havde varierende PSI i hælen, nu markeret på sålen.

nike sko hvid med guld Da Nike Air Max 95 blev introduceret til verden, var det straks et af de mest eftertragtede Nike løbesko på markedet. Deres menneskekroppe inspirerede design fangede hjerterne hos både løbere og fans af Swoosh.

nike air max 95 grå Med '95 var Nike opsat på at bringe offentligheden opmærksomhed tilbage til deres løbesko, da basketballsilhouetter regerede rosten i midten af ​​90'erne. Nike tildelte projektet til designer Sergio Lozano, som havde arbejdet på ACG udendørs sortiment. Det robuste design af 95 afspejler måske den type produkt Lozano havde arbejdet på tidligere.

https://www.tilbudsnkrs.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 95 grå