Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike blazer low dames Messages in this topic - RSS
4/15/2019 3:44:44 AM
ernests7
Posts 4

Nike's Air Max 98 en Air Max 90 zijn bedekt met verschillende neonkleuren om de "Tokyo Neon" -collectie te creëren. Elk silhouet heeft een zwart bovenwerk dat is samengesteld uit mesh en leer. Levendige oranje, groene, gele en roze hits markeren verschillende details over beide paren adidas vapormax plus, zoals de branding, oogjes, hiellip en tussenzool. De heldere kleurenpracht is geïnspireerd op de bordjes die 's nachts in de straten van Tokio oplichten.
Toen kwam de volledig witte Laag. Knapperig als witte Reeboks - een populaire hustler-schoen in bepaalde wijken in NYC nike air force 1 low black white, toen dergelijke stilistische indelingen iets waren - de wit-witte colorway laat het tijdloze uiterlijk van Kilgore's creatie spreken. Maar toen precies de witte Air Force 1 Low voor het eerst werd uitgebracht, blijft het een raadsel. De tijd tussen de heruitgave van de AF1 uit 1986 en het begin van de jaren negentig van de herontwerp van de schoen om de gaas zijpanelen te elimineren, is zo vreemd gedocumenteerd. Het is zo fragmentarisch dat het begrijpelijk is als sommigen denken dat de schoen pas eind jaren negentig is ontstaan.
De nieuwe nike air more uptempo '96 premium (921948-102) geeft u een voorproefje van eenvoudige elegantie met een nieuwe heldere witte en Varsity Red colorway. Deze retro sneakers debuteerden in 1996 als eerbetoon aan de jaren 80 en 90, twee decennia waarin basketbal meer werd dan alleen een spel, maar werd beschouwd als een wereldwijde kracht.
De nieuwste iteraties van de iconische nike blazer low dames van Virgil Abloh komen in de vorm van het "Spooky Pack." Net op tijd voor Halloween ziet de pack de sneaker gewikkeld in een "All Hallows Eve" en "Grim Reaper" -kleur. De eerste colorway heeft een gebroken wit bovenwerk met fel oranje details, terwijl de tweede wordt geleverd in een voornamelijk zwart bovenwerk. Beide sneakers hebben dan een reeks kenmerkende Abloh-designelementen.
https://www.nieuwelevensstijl.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike blazer low dames