Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike blazer low dame Messages in this topic - RSS
3/18/2019 9:19:21 PM
camile
Posts 3
"

nike blazer low dame har blæst på overskrifterne fra hver krop fra drengeband til rockstjerner til supermodeller. Du skal kun se hvad der er varmt magt for at se Nike 'Blazer' er fashionistas valg af sko! Oprindelig en ikonisk basketballsko, der er lavet rundt i sportsarenaen og på gadehjørner og har været en fast favorit i 30 år. Ser godt ud med chinos, denims eller shorts sin en alsidige sko helt i orden.

De seneste iterationer af Virgil Ablohs ikoniske nike blazer mid retro red kommer i form af ""Spooky Pack."" Lige i tide til Halloween ser pakken sneakeren indpakket i en ""All Hallows Eve"" og ""Grim Reaper"" farveveje. Den første farvelægning har en offwhite øvre med lyse orange detaljer, mens den anden kommer i en primært sort overdel. Begge sneakers har derefter en række signatur Abloh design detaljer.

nike blazer high grey suede Designet stammer fra en 1972 basketball sko, men er blevet opdateret for at understøtte sløringen af ​​en skatesko. Suede og læderlegeme med gummisål og Nike berømte luftindsatser i helbredelsen for ekstra komfort.

Blazer blev introduceret af nike blazer mid vintage pacific blue Basketball i 1972 og er siden omdannet til en moderne stilklap. Modning fra en simpel lærred høj top til en læder midt top og afslappet lav top, bliver denne sko bare bedre med alderen.

https://www.durablewell.com/"
pages: 1
|

Home » Announcements » nike blazer low dame