Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air max 270 bowfin Messages in this topic - RSS
2/27/2019 7:10:37 PM
zpghvepp
Posts 3

nike air max schoenen dames zwart De Nike Air Max 270 herenschoen is geïnspireerd op twee iconen van Big Air: de Air Max 180 en Air Max 93. Het Nike's grootste hiel-air-unit tot nu toe voor een super-zachte rit die voelt zo onmogelijk als het lijkt.

nike schoenen heren blauw 2019 De babyinspiratie van Air Max 93 en Air Max 180, de nieuwe lifestyle-schoen Air Max 270, wordt vooraf bekeken in de kleur Black / University Gold. De schoen heeft de grootste hielluchtzak voor gloednieuw comfort en rebound. Het gouden bovenwerk van de universiteit wordt verbroken door zwarte accenten en een klein roze Swoosh-merk om de roze luchtzak aan de achterkant van de witte zool te voltooien. Warme zonsondergangtinten vermengd met monochromatische elementen zijn een opwinding voor deze nieuwe stijl.

nike air max schoenen wit met roze De Nike Air Max 270 schoencrème-kleurstelling is een van de meest stijlvolle stukken van de partij. De felroze buitenzool en de gebreide boven constructie maken deze sneaker een overwinning voor al je lifestyle looks.

nike air max 270 bowfin De revolutionaire Air-Sole-eenheid van Nike maakte in 1978 zijn weg naar het schoeisel van Nike. In 1987 debuteerde de Nike Air Max 1 met zichtbare lucht in de hak, waardoor fans meer konden voelen dan alleen het gevoel van comfort van de Air-sole - ineens konden ze het zien. Sindsdien zijn de Nike Air Max-schoenen van de volgende generatie een hit geworden bij atleten en verzamelaars door het aanbieden van opvallende kleurencombinaties en betrouwbare, lichtgewicht demping.

https://www.witroze.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air max 270 bowfin