Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Pure Boost Rea Sverige Messages in this topic - RSS
2/22/2019 7:53:36 PM
myrlkoelpin
Posts 2
Boosttekniken fungerar idag som tre stripes Adidas Pure Boost Billigt rea idag, eftersom en sko som är utrustad med den unika dämptekniken verkar sälja otroligt bra. Denna adidas Pure Boost ZG har en stor del av den unika konstruktionen av övre också, eftersom en vävd Primeknit-bas är märkt med unika tre randlogoer på medialsidan som är halvkamouflerade av de sammanvävda strängarna Crystal White och Vivid Red. Den glidande estetiken återvänder här, liksom ett unikt hälstödsystem som efterliknar Boosts mönster för ökad enhet hela tiden.

En av adidas nyaste Adidas Pure Boost Billigt Sverige som försvinner linjerna mellan strikt funktionell prestanda och en snygg casual sneaker, Pure Boost ZG, kommer äntligen i en av sina bästa färgvägar. Den lätta och fjädrande löparen som kombinerar ett EVA-skum ytsula med en Boost mellansula går med tonal navy för sin multitekstrade övre och yttersåle, medan det vita skummet sprider upp det däremellan.

Allt Adidas Pure Boost Billigt Online allt. adidas körningar och originalsimprints har blivit kär i det unika kuddsystemet och två av märkets mest notoriska modeller i Ultra Boost och Yeezy 350 Boost presenterade tekniken för att hjälpa dig att bli kär i utvecklingen i fjol också. Den senaste siluetten för att utnyttja basen är den här kvinnans exklusiva adidas Pure Boost X. Konstruktionen stannar utöver normen tack vare en kombination av mesh, neopren och en Primeknit spjutspegel. Genomskinliga överlagringar av ventilerad mesh hjälper stöd medan två färgvägar definitivt kommer att vända huvud. En "Solglöd" -gradient av rosa och lila har ett mönster av starkt kontrasterande svartvitt vävt material.

Blom landning på prestanda löpare i inget nytt. Vi har sett liknande som Nike: s omformade Pegasus-linje, Adidas Pure Boost Rea Sverige, och mycket mer. Men att ha blommig mark på färsk prestationsteknologi som Boost är en första. Idag tar vi en titt på adidas Pure Boost X, en ny ta på silhuetten Pure Boost som syftar till mer på livsstilsmarknaden än de som försöker få extra dämpning från deras löpande modell. En ventilerad nätbas skiner tack vare en hög kontrastrosa och röd blommig display ovanpå en marin bakgrund.

Adidas Pure Boost får knappast det erkännande som Adidas Pure Boost Sverige gör, men modellen drar nytta av en snygg design som kombinerar designers från både adidas Y-3 och adidas Originals. Introducerades i mitten av 2014, det fullstängda Boost-dämpningssystemet förgrenades från prestanda och till livsstilskategorin och belönas nu för sina ansträngningar med en helt ny "kinesisk nyår" -färg. Den dämpade navybasen är accentuerad av en svart toecap och branding medan bara den rätta storleken av röda accenter slog igenom. En unik kinesisk-inspirerad tunga-logotyp höjer denna färgväg till en riktigt speciell utgåva.

Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Pure Boost Rea Sverige