Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » nike air force 1 07 lv8 goedkoop Messages in this topic - RSS
2/20/2019 7:10:43 PM
g9rvs5ix
Posts 3

nike schoenen dames zwart 2019 In 1982 arriveerde de Air Force 1 op het toneel als een van de meest innovatieve basketbalschoenen ooit. Het ontwerp van Bruce Kilgore overstijgt al snel zijn oorspronkelijke doel en werd wereldwijd een favoriete levensstijl. Deze Air Force 1 wordt geleverd met zes Swoosh-ontwerpopties in opvallende kleuren die knappen.

nike schoenen heren groen wit de Nike Air Force 1 is al jaren een begrip in rotaties over de hele wereld en het is de laatste paar jaar nog meer geëvolueerd. 2018 is een groot jaar voor Nike geweest, omdat ze experimenteren met nieuwe looks, all-over branding en veel samenwerkingen. Nu brengt Nike een speciale collectie uit die verder gaat dan de vrijetijdskleding waar hij zo bekend om is en krijgt een utility-upgrade met toevoegingen die we nog niet eerder op het silhouet hebben gezien.

nike schoenen sale online Elke schoen is gemarkeerd met een inside-out label onder de Swoosh van het zijpaneel. Een klein Swoosh-logo met een TM-handelsmerklogo is ook een nieuwe toevoeging aan het iconische model. Andere nieuw uitziende elementen zijn te zien in de tong en de dubrae van dit nieuwe ontwerp, omdat een contrasterende Swoosh zijn aanwezigheid bekend maakt op de eerste terwijl het woord "AIR" de metallic zilveren hardware van laatstgenoemde vervangt.

nike air force 1 07 lv8 goedkoop De Nike Air Force 1 is een volleerde schoen, op elke manier. Uitgebracht in 1982 en ontworpen door Bruce Kilgore (Kilgore's zoon Matt werkte met Virgil Abloh aan het opnieuw ontwerpen van de Air Force 1 voor de "The Ten" -collectie), de sneaker is wat velen een cult-icoon zouden noemen, vooral in hiphop-kringen. De schoen heeft vele legendarische anekdotes voortgebracht; het is verbannen uit MTV, Dr. Dre komt naar verluidt iedere dag een nieuw doosje koppelen, en het is de onofficiële sneaker van Harlem, New York, waar Air Force 1s liefkozend 'Uptowns' wordt genoemd.

https://www.witroze.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » nike air force 1 07 lv8 goedkoop