Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Original Tubular Grossist Sverige Messages in this topic - RSS
12/16/2018 2:19:27 AM
benbartoletti40
Posts 2


Du kan hämta det från www.skortmall.com

Adidas Original Tubular Grossist Sverige Doom har sedan länge varit en favorit för sin unika mellansåla, snygg design och förmågan att felfritt blanda sin tidiga 90-talet som en träningsmodell med dagens mest eftertraktade livsstils estetiska val - en högkörande vristkrage, sock-liknande passform och vacker Primeknit vävt övre. För de av er som är närvarande på adidas originals bandwagon - och det borde vara ungefär alla idag - vi har några goda nyheter: två nya tonal färgvägar från adidas Tubular Doom Primeknit är på väg till återförsäljare fredagen den 9 september.

Adidas Original Tubular Köpa Online Primeknit använder en monokromatisk "Core Black" färgväg med ett helt nytt sillbenmönster på neoprenöverdragsstropparna för att skilja de många panelerna för ett huvudsvängande utseende. En premium mocka träffar hälen och sidopanelen för att hedra den ursprungliga Tubular modellen från 1993, medan kontrasterande adidas trefoil märke träffar tungan fliken. För dem som letar efter ett lättare par, finns det också ett "Vintage White" erbjudande som leds till återförsäljare i helgen också. Den inverterade färgväggen har också sillbenmönster hela tiden, medan en underliggande vävd konstruktion ger komfort och andning med lätthet.

Adidas Original Tubular Grossist får en intressant ny variant i höst i form av ett nytt mönster på Primeknit-övre som ses mestadels i stilfulla tonal- eller lågkontrastfärger. I en svart bakgrund ger den snygga och futuristiska siluetten höga kontrast vita accenter med ett unikt geometriskt mönster av randar med rektangulära formade "raster", vilket skapar en aldrig tidigare sedd look för Tubular Doom. Denna senaste Tubular Doom kommer att finnas tillgänglig hos select adidas Originals stockists över hela världen senare i höst.

Adidas Original Tubular Outlet Rea fortsätter att churn ut certifierade livsstil ädelstenar om det är deras adidas NMD katalog som växer på dagen eller Ultra Boost och dess "Uncaged" variant. Men en modell som vi inte kan glömma om den kommande Fall 2016-säsongen - och vi tvivlar på de tre ränderna kommer inte fortsätta att skicka påminnelser i form av fina färgvägar - kommer att vara Adidas Tubular Doom Primeknit. Visst hoppar modellen ut på det patenterade Boost-dämpningssystemet, men när du kopplar originalinspirationer från 1993, mockaöverlägg, neoprene midfootremmar och en Primeknit-vävad konstruktion hela tiden, kommer det här paret att vara svårt att passera på.

Adidas Original Tubular Rabatt-serien fortsätter att hålla ner trefoil-märkets livsstilavdelning, även med de flesta fansens kollektiva fokus som tittade på Ultra Boost och NMD-linjerna. För dem som tittar på sitt Tubular-spel finns det inget bättre alternativ än Adidas Tubular Nova PK, ett premiumpar som lägger till en ventilerad yta tack vare en Primeknit-vävt övre, ett stödjande syntetiskt buröverdrag som direkt hänvisar till den ursprungliga tidiga 90-talet Tubular och En slitstark socka passar för extra komfort.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Original Tubular Grossist Sverige