Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas yung 1 vit Messages in this topic - RSS
12/13/2018 1:04:03 AM
masdoiwue
Posts 3

adidas skor dam beige Yung-1-sneakerna introducerades ursprungligen till spelet tillbaka i januari och har sedan dess fått respekt från skodonfåglarna för att vara den ultimata "pappaskon" med sin trendiga chunky silhuett, förutom de retro färgvägar som lägger till lite krydda i blanda.

adidas skor herr svarta Medan Yung-1 först förhandsgranskades i en vitvit färgväg ser den officiella utgåvan siluetten i ett klassiskt rött, vitt och marinfärgschema. Dessutom kombinerar ett andra alternativ en livlig retro orange och marinblå tillsammans, och kompletterar vidare mocka och mesh mash-up perfekt.

adidas skor grå rosa Adis djärva silhuetter fortsätter att bli djungare med dessa herrs Yung 96 sneakers från adidas Originals. Efter att ha kommit från Yung-1-sparken och fortsätter den trånga tränaren trenden kommer de i en vit färgväg. De har en textil övre för ett andningsbart slitage med läderöverdrag för stöd och ett utmärkt utseende.

adidas yung 1 vit De ger dig 90-talets vibbar, de växlar upp retro-kollapset med en stor, tjock EVA-mellansula som är lätt för hela dagen. Med en grippy yttersåle för att hålla dig i steget när du slår på gatorna, är sparken klar med lila detaljer till tungan och hälen som har vit Trefoil-märkning tillsammans med tonala 3-Stripes till sidoväggarna.

https://www.rea-skor.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas yung 1 vit