Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ClimaCool Rea Sverige Messages in this topic - RSS
11/20/2018 7:09:06 PM
dengeaq
Posts 2
Sko Galleri Adidas ClimaCool Billigt rea Flight 305 hylder de många art deco-byggnaderna som linje Downtown Miami's waterfront som det övervägande svarta paret slås med neon accenter för att hedra neonskyltarna som är utspridda runt Miami som tänds upp de varma nätterna. adidas patenterade XENO-teknik utnyttjas under den svarta meshöverläggningen för en iriserande snakeskin-esque glans för en verkligt original på ClimaCool-modellen.

Adidas ClimaCool Billigt Sverige går metalliskt i höst för samlingen "Precious Metals". De två mest värdefulla metallerna av alla är representerade på den klassiska tidiga 2000-talaren från adidas, med den ljusa och andningsbara sneaker i ditt val av silver- eller guldtonnät och TPU-överdelar med svarta accenter. Det metalliska utseendet fångar definitivt ögonen och gör ClimaCools unika design ser mer futuristisk ut än någonsin.

Adidas ClimaCool Billigt Online håller chillin 'höger in i höst med den senaste looken efter den ljusa och andas retro sneaker. Den här gången kommer den klassiska tidiga 2000-löparen från det tonala utseendet vi har sett det mestadels under sin återkomst i år, övergång till ett trefärgat färgschema i svart med vita och Shock Purple-accenter.

Har du inte pengarna att ta ut för Primeknit och Boost? De tre ränderna har täckt dig genom att släppa Adidas ClimaCool Rea SverigeSonic, ett par som lovar att hålla fötterna svala under de hetaste månaderna, samtidigt som de ger en bekväm åktur genom sitt Bounce-dämpningssystem. Tänk på det som Boost Jr. Silhuetten påminner om den ständigt populära Adidas Ultra Boost, med en slitstark konstruktion som visar en förstärkt häl för ökad komfort. Tre remsor överlägg vilar uppe på en andningsbar nätbas med en underliggande solröd färg för en extra pop.

Adidas ClimaCool Sverige 1 borde passa direkt in i adidas nuvarande frisläppningsskiva med sin övre övre breathability, helt original estetik och en unik sidoväggsventilation. Om du är orolig för dina fötter behöver lite extra ventilation för de kommande varmare månaderna, se inte längre än denna tidiga 2000-talet adidas retro. ClimaCool 1s andningsbyggande konstruktion tar designknappar från ZX-serien, en funktion som är mest märkbar på mellansolen och hälen, medan en stretchig och varierad maskbas kommer att finnas tillgänglig i 4 kommande tonala färgbanor. Detta "Frost Green" -par är det perfekta pastellkomplementet till den aktuella säsongen.

Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ClimaCool Rea Sverige