Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 270 Beste Pris Messages in this topic - RSS
11/19/2018 1:53:50 AM
jeefer
Posts 2
Etter forrige ukes avsløring av "Barely Rose" Nike Air Max 270 Online store, offisielle bilder av enda en kvinne-eksklusiv fargebane som kommer til å falle samme dag, har "Flight Gold" Air Max 270 blitt avduket. Skoen har en lys bein øvre med gull aksenter som kommer på tå, midfoot og hæl, og får også en lys farge med sin store, dype "Hot Punch" hæl Air Max-enhet. Sommerklar utseende er bundet sammen av svart Nike merkevare på øvre og en ren hvit mellomsåle.

Nike's mange nye Nike Air Max 270 Prisjaktfarger fortsetter å vokse, ettersom en ny "Barely Rose" -herreasjon av den populære silhouetten har blitt avduket. Den sommerklare fargebanen har en lysrosa øvre med dristig rosegull merkevarebygging på tungen, hælfliken og swooshes som gir kontrast. En ren hvit mellomsåle og berry-farget Air Max-enhet fullfører skoets utseende.

Nike Air Max 270 Nettbutikk silhouette fortsetter å utvikle seg, siden den nyeste Air Max modellen har blitt lagt til NIKEiD med Mercurial-inspirerte alternativer. Fra 1998 begynte Nike verden til Mercurial-linjen i en blå og gul fargebane som den brasilianske fotballstjernen Ronaldo debuterte til ære for sitt hjemland. I år etter fortsatte Swoosh å forny denne spesielle sektoren av Nike, noe som gjør den til en av de beste ytelseslinjene på tvers av merkevaren. Mens 270 er en livsstil-konstruert sneaker, er den mer enn i stand til å drive de høye fargevalgene som bidro til å gi den ytelsesbaserte Mercurial karakteren.

Nike Air Max 270 Beste Pris Silhouette har sementert seg som en av de viktigste utgivelsene til Swoosh i år, da den har fått en utrolig stor oppmerksomhet for en helt ny silhuett. Å tjene som den første Air Max-sneakeren, spesielt designet for livsstilsklær, har den største hælboblen i merkets historie som har blitt et fartøy for sneakerens uttrykk. Målt ved 32 mm har den halvtransfigurerte enheten blitt både fokuspunktet for visse valg og et element av kontrast for andre.

Etter at Nike hadde lagt merke til populariteten som sin nye Nike Air Max 270 Lavest Prissilhuett var garnering, var det et logisk trinn for å legge til en Flyknit-infused øvre inn i ligningen. Neste opp til denne oppdaterte versjonen av det nyeste medlemmet av Air Max-familien er en kvinners eksklusive "Igloo" -fargeway. Hvit og Igloo deler ansvaret for dette bestemte designet, da de hver utgjør omtrent halvparten av fargevalg, mens den halvt gjennomsiktige hælenheten tar på seg den lyseblå fargen.

Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 270 Beste Pris