Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals Tubular Rea Messages in this topic - RSS
11/10/2018 2:24:48 AM
fureear
Posts 2


Du kan hämta det från www.skortmall.com

Adidas Originals Tubular Rea höll en speciell lanseringshändelse för deras helt nya Tubular Invader Strap på Shiekh Shoes i Los Angeles. Tubular Invader Strap, som har en orörlig detaljering med mockaöverdelar och en snygg rem på överdelen, finns i flera färger som passar för alla kläder och personlig smak. Noted sneaker samlare Den perfekta paret var till hands för att visa upp några av hans adidas samling samtidigt som han själv tar på sig denna helt nya sko.

Sneaker och modeindustrin påverkare och kändisar samlades i Paris den 2 augusti på en särskild Adidas Originals Tubular BilligtFoot Locker Europe värd händelse för att fira den kommande "Triple Black" -upplagan av adidas Tubular Invader Strap. En av de senaste och mest snygga tilläggen till Adidas Tubular-familjen kombinerar Invader Strap den tydliga Tubular-estetiken med den retroinspirerade mid-top siluetten av adidas Invader-basketskon från 1980-talet, allt färdigt med en midfootrem för några extra känsla. Före frisläppandet på Foot Locker Europe var "Triple Black" Tubular Invader Strap på displayet vid Palais de Tokyo i Paris, där deltagare dansade natten bort och fick en tidig titt på den eleganta all-black colorwayen.

Adidas Originals Tubular Online-serien har sedan tagit en baksätning till adidas Ultra Boost och Adidas NMD. Det är svårt att konkurrera med löpande modeller med både Boost och Primeknit-teknik just nu, men om du är på marknaden för en bekväm livsstilssilhouette i en kvinnors exklusiva storlekskörning, passar Tubular Defiant på räkningen och sedan några. Först introducerades tillbaka sommaren 2015 slog adidas Tubular Defiant W ett ackord för hur det förenklade tubulär mellansula och yttersula. Modellen tog också inspiration från Yohji Yamamotos adidas Y-3-linje tack vare en midfootkonstruktion som använder ett neoprenband för ett bekvämt men flexibelt lockdown-stöd.

Eftersom Adidas Originals Tubular Billigfamilj fortsätter att växa, har den senaste stand-out modellen utan tvekan varit Instinct tack vare dess olika inställning till Tubular DNA. Strålning från den högaktiga runner-estetiken som vi hittills har sett på de flesta tubulära silhuetter verkar Tubular Instinct gå för mer av en högkvalitativ skate sko-look med sin rena mocka-konstruktion och koppsula-liknande verktyg. Naturligtvis är det en Tubular-modell, den har fortfarande sina egna unika linjer och detaljer, inte riktigt som någonting du har sett före det.

Medlemmen av Adidas Originals Tubular Köpa familjen bara för kvinnor finns i ett av dess mest spännande utseende än, tack vare ett nytt Primeknit-mönster på den senaste versionen av Tubular Defiant. Den slanka, feminina ta på den tubulära siluetten som är Defiant har en svart Primeknit-bas med abstrakt digitalliknande mönster i vitt över fotens topp, vilket resulterar i en helt ny stil av Primeknit som vi inte skulle mitt i ser på andra modeller.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals Tubular Rea