Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Iniki Runner Köpa Messages in this topic - RSS
10/28/2018 2:40:46 AM
gdawewq
Posts 2


Du kan hämta det från www.skortmall.com

En av de mest populära sneakerfärgen kommer äntligen till en av Iniki Runner KöpaSportswear mest populära modeller, med den nya "Triple Black" -versionen av Free Inneva Woven. Det är faktiskt Free Inneva Woven II som speciellt får den smarta, svarta behandlingen från topp till botten, vilket uppdaterar den ursprungliga Inneva med läderplåt för att bryta upp den vävda textilkonstruktionen.

Iniki Runner Sverige Flyknit Mercurial Superfly är en av Nike Sportswears många modeller som lyfter fram snygga fotbollsspecifika mönster i ett livsstilskontext. Kombinationen av en klassisk Nike Free yttersål, förstärkta läderhälsplattor och en högbågen Flyknit-design har gjort Mercurial Superfly till en fan-favorit för de senaste åren. Sommar 2016 ger upphov till ett antal monokromatiska färgvägar och idag får vi en syn på en kommande "Game Royal" och i närheten av "Triple White" -söket. Spetsiga mellansoles och kontrasterande hälflikar komplett med en zigzagging-grafik lägger till unika stänk i varje par, men varje färgväg drar främst från att hålla saker så enkla som möjligt.

Iniki Runner Rea Sverige RN Flyknit förändrar sättet Nike Running does Free. Den flexibla teknologin är nu utrustad med ett nytt trekantigt dragmönster som expanderar medan du kör för att öka din flervägsfunktionalitet så att du kan vrida och klippa så naturligt som någonsin. Medan mellansolen / yttersålen har genomgått en komplett omvandling för denna modell, är den sömlösa Flyknit-övre också allt annat än standard. Den strumpliknande passformen ger andningsförmåga och spärrkomfort och kommer nu med denna intressanta användning av Multi-Color på medialsidan för att kontrastera en svart och vit bas.

Sommaren handlar om den snygga slip-on sneaker som är gjord för no-show strumpor.Iniki Runner Billigt Online Woven passar det här kriteriet till en tee, för det är ett av de mest andasbara och snygga skor som Nike har lagt ut sedan det debuterade för fyra år sedan. Faktum är föregånget till Yeezy Boost-estetiken, som också har en tygbaserad övre med en räfflad yttersål.

Iniki Runner Billigt Sverige Mercurial Superfly står i spetsen för Nike Sportswears anpassning av fotbollsstövlar till livsstil måste haves och är slated att återvända i en helt ny "Game Royal" färgväg den 28 april. Det hypnotiserande monokromatiska blått erbjudandet dämpar Flyknit och premium läderbjudandet i en uppsättning Game Royal och Photo Blue växlande nyanser medan bara en touch av guld rör på hälflikens mönster för ökat djup.
pages: 1
|

Home » Announcements » Iniki Runner Köpa