Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Puma Tsugi Kopen goedkoop Messages in this topic - RSS
10/12/2018 10:07:05 PM
vbxzvbx
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.kickscrewstore.com

PUMA verheft hun retro Puma Tsugi Kopen goedkoopof Glory-model met hun nieuwste technologie om een ​​geheel nieuwe vorm aan te nemen. Bekend als de PUMA TSUGI Blaze evoKNIT, het model beschikt over een gemoderniseerde tooling dankzij gebeeldhouwde IGNITE schuim op de tussenzool, terwijl engineered evoKNIT een sok kraag creëert voor een volledig opnieuw ontworpen pasvorm.

Kith zal de Puma Tsugi Bestellen goedkoopexclusief debuut maken voordat hij andere retailers raakt en drie kleurstellingen vrijgeeft, waaronder zwart, drievoudig wit en een zeer beperkte Kithstrike-colorway in een olijfgroen bovenwerk met een oranje zool geïnspireerd op vintage pilotenjassen. Om de Kithstrike-versie te lanceren, heeft Kith samen met Puma een gelimiteerde serie van 50 Kith Treats graangewassenboxen gemaakt die morgen, 12 april op Kith Brooklyn zullen worden uitgebracht. In elke doos bevindt zich een kaartje dat klanten de mogelijkheid biedt om op vrijdag 14 april een van de 150 paar olijf- en oranje colorway te kopen bij Kith Soho of Brooklyn. Er zal ook een beperkte online release van de schoen via Kith zijn op een niet bekendgemaakt tijdstip.

Fubu en Puma Tsugi Goedkoopstezijn weer terug en volgen vanaf januari hun samenwerking op het gebied van schoeisel en kleding met een nieuwe look op het nieuwe Tsugi Jun-silhouet. De jurk is voornamelijk in rood met zwarte details en volgt dezelfde esthetiek als de laatste druppel met een bovenwerk van textiel en een satijnen lateraal vetersysteem - voor de ultieme lockdown-pasvorm. Met de hiphop in de 90-er jaren in gedachten, voegden de twee merken zwarte hits toe aan de zool en het gedurfde merk Fubu dat langs de hielband werd geplaatst. De samenwerking van vorige maand was gericht op nietjes uit het hiphop-tijdperk van de jaren 90 - de Suede en trainingspakken - maar deze keer wordt die vintage look geplaatst op een veel modernere sneaker.

Puma Tsugi Groothandel zet zijn nieuwe stijlvolle en sportieve Tsugi-sneakerserie voort met de Drop of the Tsugi Blaze Evoknit van dit seizoen. Net zoals adidas heeft gedaan met hun EQT ADV-lijn, werkt Puma hun eigen klassieke modellen bij met moderne materialen en stijlen, zoals deze nieuwe kijk op de schijfschil in EvoKnit, eersteklas suède en antistoffen schuimdemping. De Tsugi Blaze Evoknit raakt nu de sneakerrekken in drie aantrekkelijke opties van zwart, grijs en olijf, elk met subtiel gespikkeld contrast voor het geweven bovenwerk.

Puma Tsugi Goedkope echteis sterke moves om de culturele relevantie van zijn merk uit te breiden door in lijn te brengen met enkele van de grootste popsterren van onze generatie. Terwijl het voortdurende succes van Rihanna met haar FENTY-lijn het merk in contact heeft gebracht met de vrouwelijke demografie (om nog te zwijgen van haar veelgeprezen NYFW-show eerder deze week), stond The Weeknd in de voorhoede van de TSUGI-categorie van het merk die deze high-top heeft voortgebracht KORI-silhouet, geïnspireerd op de Blaze Of Glory. Deze nieuwe opties zijn perfect voor het komende herfstweer, omdat ze zijn voorzien van een aangepaste zool voor ruwere elementen, een hoge kousenkraag voor warmte en een waterafstotende body. De Kori is voorzien van de IGNITE-technologie van het merk die te zien is in de meeste lifestyle / retro-modellen.
pages: 1
|

Home » Announcements » Puma Tsugi Kopen goedkoop